A POGLEDAJTE GA SAD...

VIDEO: GDJE SU NESTALE SLAVNE TONYJEVE KOVRČE? Pjevač je prije više od 20 godina njegovao sasvim drugačiji imidž od današnjeg

 Screenshot YouTube / Biljana Gaurina/EPH

Ako ste odrastali u devedesetima, onda se sigurno sjećate glazbenih početaka Tonyja Cetinskog, a i njegovog brata Mattea. No, možda ste zaboravili kako je poznati pjevač onda izgledao.

Nekad je Tony, kao i njegov brat, volio nositi dugu kosu, a kovrče nije mogao izbjeći. S vremenom se počeo šišati na kratko, a i kosa se s godinama počela rijediti.

Vjerojatno je to razlog zašto se nedavno na svom profilu na Facebooku pohvalio novim preparatom koji bi mu trebao pomoći s tim problemom. ‘Dragi moji, svi vi koji imate problema kao i ja... Otkrio sam novi proizvod protiv ispadanja kose, preporučam ga kao najboljeg na tržištu’, napisao je.





Dragi moji, svi vi koji imate problema kao i ja... Otkrio sam novi proizvod protiv ispadanja kose, preporučam ga kao...

Posted by Toni Cetinsky on Tuesday, January 26, 2016




Tony se već neko vrijeme bori s kilogramima pa je 2013. godine bio na liposukciji, a sad redovito vježba i ide u teretanu.

Cetinski je inače poznat po iznimnim vokalnim sposobnostima što potvrđuje duet koji je snimio sa slavnim tenorom Joséom Carrerasom, na čijem je koncertu gostovao 2009. godine, a bio je i gost Michaela Boltona u londonskom Royal Albert Hallu.

Pogledajte kako su braća Cetinski izgledali prije 20 i više godina…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:39