USPJEŠNA KARIJERA

TAJČI ZA JUTARNJI O ŽIVOTU U AMERICI 'S obitelji živim u Nashvilleu, a okrenula sam se karijeri TV voditeljice: moj talk show prati dva i pol milijuna ljudi'

 Marijana Marinović

Vrijeme božićnih blagdana najljepše mi je doba godine: kuća miriše po orehnjači i kolačićima, s djecom uživam u kićenju bora i prigodnim pjesmama, a nakon svečane večere svi odemo na polnoćku. No, najviše nas veseli božićno jutro, kada se već u šest budimo i otvaramo darove, a tradicionalno doručkujemo kroasane: dečki ih jedu s Nutellom, a meni i suprugu su draži sa šunkicom i sirom. Darovima se ne zamaramo: sinovima spakiramo knjige i videoigrice, a najviše se veselimo zajedničkom putovanju nakon Božića.

Prijestolnica countryja

Tako ćemo i ove godine posjetiti prijatelje na Floridi i uživati na suncu, u kupanju u bazenu, kaže Tatiana Cameron Tajči, 45-godišnja glazbenica i nekadašnja zvijezda domaće estrade koja u Sjedinjenim Američkim Državama živi 23 godine. Nakon što je nedavno bila domaćica koncerta “Mir na zemlji” u New Yorku, Tajči će Božić dočekati sa suprugom, producentom Matthewom Cameronom i sinovima: 15-godišnjim Danteom, 13-godišnjim Evanom i desetogodišnjim Blaiseom u kući u Nashvilleu. U tu se glazbenu prijestolnicu country glazbe, točnije u predgrađe Franklin, obitelj Cameron doselila iz Cincinnatija prije godinu dana, a razlog su bile dobre škole i, naravno, odlični produkcijski uvjeti za glazbenike. A i plavokosu Zagrepčanku, koja se proslavila hitovima “Hajde da ludujemo”, “Moj mali je opasan” i “Dvije zvjezdice”, šume, livade, male obiteljske farme i brežuljci koji okružuju njezin novi dom jako podsjećaju na njezino omiljeno Hrvatsko zagorje. Iako je dosad održala više od 1000 koncerata duhovne glazbe u cijeloj Americi, Tajči i dalje nastupa barem jednom na mjesec, no okrenula se novoj karijeri: TV voditeljice s vlastitim showom.

Karijera tv voditeljice

- Snimili smo 33 epizode talk showa 'Waking Up in America' (Buđenje u Americi), koji se prikazuje jednom na tjedan na 22 kabelske televizije u SAD-u i na mom blogu na stranicama Huffington Posta. U prosjeku svaku epizodu prati dva i pol milijuna ljudi, a riječ je o motivacijskom showu s gostima koji govore o velikim promjenama u svom životu, o svom buđenju i onome što ih je potaknulo da se 'probude' i postanu bolji i sretniji ljudi.

Individualne seanse

I ja sam imala trenutak buđenja: tražila sam se dugo, čak i kad sam bila uspješna, no napokon sam shvatila da nema čekanja i isprika da se nešto ne može, da sami odlučujemo kamo ćemo usmjeriti svoj život i da stvari treba pokretati, a ne čekati da se dogode. Misija svakog čovjeka je pomoći drugima i na taj način uljepšati svijet - rekla je Tajči, koja i profesionalno pomaže drugima kao holistički životni trener. Naime, nedavno je diplomirala na Radiant Health institutu i imala nekoliko individualnih seansi, a od siječnja će organizirati manju grupu polaznika, s kojima će raditi na fizičkom, intelektualnom, emotivnom i duhovnom balansu.

Foto: Marijana Marinović

Styling: Ivana Ćurić

Haljina i make up: Marija Ćurić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:02