OVI DOKAZI

ŠOKANTNI REZULTATI AUTOPSIJE Slavna glumica nesretno je stradala prije 30 godina: je li doista ubijena?

 Wikimedia

'Policijski istražitelji opet su pregledali sve dokaze vezane uz smrt Natalie Wood. Prema novim rezultatima autopsije, glumica je imala urina u mjehuru što dovodi do zaključka kako je bila u nesvijesti kad je dospjela u vodu', stoji u novom izvješću američke policije.

I nakon 30 godina otkako je preminula hollywoodska zvijezda Natalie Wood, njezina smrt ostala je prava misterija, a policija je vodi kao 'utapanje i druge neutvrđene okolnosti'.

Nesretni događaj odigrao se 1981. godine kad je tad 43-godišnja glumica tulumarila na jahti sa suprugom Robertom Wagnerom te glumcem Christopherom Walkenom, a njezino beživotno tijelo pronađeno je idućeg dana na obali otoka Santa Catalina.

No, čini se kako se klupko počelo otpetljavati, a u tome pomažu novi dokazi koji su pronađeni tijekom istrage pokrenute 2011. godine.

Tad je kapetan jahte Dennis Davern priznao kako je lagao policiji o noći kad se utopila Natalie te da šerifu nije rekao istinu da su se Natalie i Wagner žestoko svađali, a na temelju tih tvrdnji istraga je ponovno otvorena, a Wagner osumnjičen za smrt supruge.

Od prije je policiji poznato da je Natalie preminula od posljedica utapanja te da je u noći kad je umrla bila u alkoholiziranom stanju.

Istraga je još u 2013. godini pak otkrila kako je tijelo glumice imalo brojne modrice koje su nastale prije smrti te sugeriraju da je bila napadnuta prije nego što je završila u vodi.

Istie godine su istražitelji otkrili kako je Natalie nestala oko ponoći, a suprug je pozvao pomoć tek sat i pol vremena kasnije.

Najnoviji toksikološki nalazi pak sugeriraju kako je glumica bila u nesvijesti te nije mogla slučajno pasti preko palube broda i utopiti se.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:47