DOBRO SE UDALA

SEVERININ SUPRUG PUN JE KO' BROD Njegov otac, poznati folk pjevač Keba, svu je imovinu prije dvije godine prepisao na sina

Srpski mediji su šuškali da je stariji Kojić prepisao svu svoju imovinu na sina kako bi svoju izvanbračnu kćer Inu isključio iz nasljedstva
 Instagram

Severina Vučković (43) i Igor Kojić (28), koji su se vjenčali prije tjedan dana, potpisali su predbračni ugovor. U slučaju razvoda Igor, navodno, od nje neće dobiti ni lipe, a isto vrijedi i za pjevačicu.

Budući da je vrijednost Severininih nekretnina gotovo 800.000 eura, na prvi pogled se činilo da se ugovorom ona htjela osigurati, no to nije baš tako.

Iako je njen odabranik posao sportskog menadžera trenutno stavio u drugi plan i posvetio se svojoj voljenoj i njezinom 3-godišnjem sinu Aleksandru, on posjeduje poprilično bogastvo.

Između ostalog, luksuznu vilu na beogradskoj Beženijskoj kosi, kvartu omiljenom među tamošnjim estradnjacima, a prvi susjedi su im Lepa Brena i Slobodan Živojinović. Njihove kuće popularno nazivaju 'karingtonke' jer podsjećaju na raskošne vile iz Dinastije.

Naime, Igorov otac Dragan Kojić Keba je s njim prije dvije godine potpisao ugovor na sudu po kojim ga on doživotno izdržava, piše Svet.

Srpski mediji aludirali su kako je srpski folk pjevač prepisao svu svoju imovinu na sina kako bi svoju izvanbračnu kćer isključio iz nasljedstva.

Podsjetimo, Keba ima kćer Inu (17) sa spisateljicom Ljiljanom Jevremović, s kojom je imao kratku avanturu prije 18 godina. Iako on tvrdi da ne osjeća da je djevojka njegova kćer, sud je potvrdio da je.

- Dragan je 13 puta primao poziv i nijednom nije došao iako je svaki put bio obaviješten da će nedolaskom automatski biti proglašen ocem. Na kraju je rekao da ne želi DNK analizu, da bi se kasnije u medijima pozivao na to. Na osnovu ranije djelomično napravljene analize krvi potvrđena je podudarnost od 98,17 posto, objasnila je Ljiljana.

Ina je svog oca vidjela nekoliko puta i to većinom u sudnici, iako u Beogradu žive na samo dva kilometra udaljenosti.

Prvi put, dok je još bila osmomjesečna beba, majka ju je dovela u u Zavod za transfuziju da joj da krv na analizu zbog utvrđivanja očinstva. Keba se tamo pojavio u pratnji supruge Olje, koja mu je cijeli skandal oprostila.

Uslijedio je višegodišnji sudski proces, krcat mučnim scenama, prijetnjama i medijskim ratom. Poslije osam godina suđenja Keba je upisan u Inin rodni list kao otac. No, to ga unatoč sugestiji socijalnih radnika da bi trebao, nije nagnalo da upozna dijete.

'Vidim da se u njoj skupila gorčina i da je svjesna da joj nikada neće prići i pozdraviti se, ali mi ne dozvoljava da jednu ružnu riječ kažem za njega. Znam da je žarko željela, dok je bila u osnovnoj školi, da je ponekad odvede pred učionicu da prijatelji vide kako ima oca, ispričala je Ljiljana tabloidu Alo. Dodala je da pjevač ne plaća alimentaciju zbog dobre volje nego zato jer svaki put kada kasni s uplatom ona podnese prekršajnu prijavu za neizdržavanje djeteta.

Nakon svega, 2013. se Keba razveo od supruge no i dalje žive zajedno i ona ga svugdje prati. On je tada sudu rekao da se razveo i da je izgubio vlasništvo nad dijelom imovine. Iako se šuškalo da je to sve napravio da bi izbjegao plaćanje duga na ime alimentacije za kćer, on tvrdi da su to sve laži.

- Samo ja odlučujem o svom životu! Ne dozvoljavam da mi itko uređuje brak, pa ni zakon. To je samo naša stvar, moje supruge i mene - rekao je za Kurir.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 09:20