JOŠ SEDAM DANA

SVADBA ZA 52 TISUĆE EURA Otkrivamo tko je sve pozvan i tko će pjevati na raskošnom vjenčanju Severine i Igora

Svadbu će osiguravati velik broj zaštitara koji bi se trebali pobrinuti da nitko od medija ne uđe nepozvan, a bit će strogo zabranjeno i korištenje mobitela te dijeljenje fotki na društvenim mrežama
 Livio Andrijić/Cropix

"Mislila je da je potres, a on da vidi fatamorganu! Nije bilo ni jedno ni drugo. Bila je to ljubav", piše na pozivnici za najveću balkansku svadbu koja će se sljedeće nedjelje održati u beogradskom hotelu Crowne Plaza koji ima četiri zvjezdice. Iz pozivnice dizajnirane poput ulaznice za kazališnu predstavu razvidno je da su mladenci, Severina Vučković i Igor Kojić, cijelu priču zamislili poput kazališne predstave. U nadi da će kritike biti dobre, nisu ništa prepustili slučaju pa je u organizaciji fešte navodno angažiran i slovenski redatelj Tomaž Pandur, koji je s mladenkom već surađivao prije dvije godine na njezinoj turneji "Dobrodošao u klub".

Ta je turneja bila zamišljena kao scenska bajka u četiri čina, za razliku od svadbe koja će biti romantična komedija jednočinka. To, uostalom, i stoji na pozivnici na kojoj je što na ćirilici, što na latinici napisano: "Moje srpsko venčanje". Ispod velikog naslova stoji kako će se svečana premijera održati u nedjelju 22. 11. od 17 sati, a glavne će uloge u romantičnoj komediji s pljeskavicama, kajmakom i lukom imati Severina kao mlada i Igor kao mladoženja.

43-godišnja mladenka i njezin 15 godina mlađi suprug (pjevačica i sin poznatog srpskog folk pjevača Dragana Kojića Kebe sudbonosno "da" službeno su rekli još 25. rujna u župnoj crkvi u istarskim Balama) na svadbu su pozvali petstotinjak ljudi koje su putem pozivnica obavijestili i da je "zabranjeno falsificiranje, preprodaja, unošenje sjemenki i pirotehničkih sredstava i objavljivanje slika na Fejsu. Potiče se pjesma, ples i pretjerana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i pokoja psovka iz dragosti. Svojim dolaskom pristajete biti fotografirani, snimani i objavljivani".

Foto: Facebook

Severina će na svadbi zablistati u raskošnoj bijeloj vjenčanici Matije Vuice, a Igor bi se, doznajemo, trebao pojaviti u elegantnom sivom odijelu. Samo vjenčanje bračni će par platiti 52.000 eura. Svadbena večera će po gostu koštati 70 eura. Stotinjak gostiju prespavat će u luksuznom hotelu, što će mladu i mladoženju koštati 170 eura po osobi. U hotelu će prvu bračnu noć provesti i mladenci, ali ih je vlasnik hotela odlučio počastiti pa neće morati izdvojiti 700 eura, koliko bi ih stajao boravak u raskošnom apartmanu. Ispred hotela bit će postavljen crveni tepih, a svadbena torta imat će pet katova...

Uz članove obitelji sve najbolje Severini i Igoru poželjet će Nada Topčagić, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Tanja Savić, Lepa Brena i Boba Živojinović, Šaban Šaulić... Svadbu će osiguravati velik broj zaštitara koji bi se trebali pobrinuti da nitko od medija ne uđe nepozvan, a bit će strogo zabranjeno i korištenje mobitela i dijeljene fotki na društvenim mrežama.

Srpski mediji prenose kako će goste pjesmom zabavljati Tanja Savić i orkestar Ace Sofronijevića te Ana Bekuta. Nije nemoguće da se mikrofona prihvati i sama Severina koja, vele njezini prijatelji, nikad nije bila sretnija ni zaljubljenija.

- Zahvaljujući dugogodišnjem prijateljstvu sa Severinom imao sam prilike upoznati sve njezine momke. Svi su oni bili OK dečki, ali nekako sam uvijek mislio da im nešto fali, da nisu oni pravi za nju. Igor to jest. Bez obzira na razliku u godinama, on Sevku čini sretnom. Fin je dečko, izuzetno je pristojan, djeluje zrelije od svojih godina. I, ono što je najvažnije, otkako ga je upoznala, Seve ne skida osmijeh s lica - kaže dugogodišnji prijatelj popularne pjevačice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:35