NIJE MU SMIJEŠNO

RODMAN BRANI PRIJATELJA KIM JONG-UNA 'Volio bih da je ekipa 'Intervjua' zaista vidjela kako se živi u Sjevernoj Koreji'

 AFP

Bez obzira što Vlada Sjedinjenih Američkih Država kaže, Dennis Rodman ne vjeruje da iza hakerskom napada na Sony Pictures stoje hakeri iz Sjeverne Koreje koji su htjeli zaustaviti prikazivanje filma 'The Interview'.

'Da je Sjeverna Koreja htjela hakirati bilo što na svijetu, zaista mislite da bi hakirali zbog filma? Stvarno?! Koliko je dosad filmova bilo koji su napadali Sjevernu Koreju? I nikad nisu napali te filmove i sad su to odjednom odlučili napraviti zbog komedije, filma o ničemu?! Ne vjerujem u to', izjavio je Dennis Rodman, košarkaška legenda te prijatelj Kim Jong-una.

Dodao je i kako je reagirao kad je pogledao 'The Interview'. 'Prvo sam mislio, rade komediju o Sjevernoj Koreji i pomislio sam da je to 'cool'. No, kad sam vidio neke dijelove filma, i to da žele ubiti ovog tipa (Kim Jong-una) pomislio sam da to nije smiješno, jednostavno nije smiješno', ispričao je Dennis za Hollywood Reporter.

'Volio bih da sam stigao pozvati Setha i sve one koji su sudjelovali u snimanju ovog filma da pođu u Sjevernu Koreju i vide što se zaista događa pa da onda snime svoj film', rekao je Rodman.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 07:44