BETWEEN TWO FERNS

VIDEO: NEUGODNA PITANJA ZA OBAMU 'Jesi li ti poslao Rodmana u Sjevernu IKEU?'

 Funny or Die

'Between Two Ferns' show je glumca i komičara Zacha Galifianakisa koji je ovog tjedna ugostio američkog predsjednika Baracka Obamu.

U nizu neugodnih pitanja poput 'Kako je biti zadnji crnački predsjednik' do pitanja namjerava li Barack Obama poslati Hulka Hogana u Siriju, dogodio se cijeli niz urnebesnih trenutaka.

Na pitanje je li Baracku žao što se više neće moći kandidirati za predsjednika SAD-a kad mu istekne drugi mandat, Barack je zvijezdi 'Mamurluka' odgovorio: 'Ja mislim da je to dobra ideja, isto kao 'Mamurluk', treći nastavak nikako nije bio potreban'.

Kasnije su se porječkali i oko samog filma te Bradleyja Coopera jer je Barack rekao Zachu da je cijeli film bio uspješan zbog Bradleyja, a onda je Zach rekao: 'Da, lako je biti poznat u Hollywoodu kad si zgodan. Probaj biti nizak, debeo i smrditi po buritu, a uspjeti u Hollywoodu!'

Rasprava o Sjevernoj IKEI

'Kako to funkcionira, jesi ti poslao ambasadora Rodmana u Sjevernu Koreju u svoje ime?', a onda mu je Obama pojasnio da Rodman nije ambasador SAD-a. Nakon toga je Zach bio uporan pa je pitao 'Što bismo trebali napraviti sa Sjevernom Ikeom?', no Obama je tražio da tu temu preskoče.

'Gdje misliš sagraditi svoju predsjedničku knjižnicu i zašto u rodnoj Keniji?', provocirao je komičar Baracka, a ovaj mu je odgovorio da je to smiješno pitanje.

Naposljetku je Barack Obama pritisnuo crveNi gumb za kraj snimanja, a crni zastori koji su stajali iza njih su pali i ispostavilo se da se snimaju u diplomatskoj sobi Bijele kuće.

'Tko vam je dao dopuštenje da koristite ovu prostoriju?', pitao je Barack, a Zach je rekao: 'Bush!'





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 04:11