SKANDAL U SRBIJI

PROCURILE SLIKE GOLE PROFESORICE Učenici ih bjesomučno dijele, a ona kaže da ni sama ne zna kako se to dogodilo

 Foto: Facebook

Profesorica glazbenog iz Vranja u Srbiji našla se u središtu skandala nakon što du u javnost procurile njezine provokativne fotografije koje malo toga prepuštaju mašti.

Golišava fotografija putene profesorice objavljena je javno tako da su je učenici kojima predaje odmah počeli dijeliti po Facebooku tako da su sada njihovi profili preplavljeni slikama obnažene profesorice.

Kao i inače u ovakvim slučajevima, komentari su različiti: od onih koju ju brane riječima da su i prosvjetni radnici samo ljudi, do drugih da osoba koja se ovako slika nema što raditi u školi.

Inače, zanosna profesorica A.B. predaje u istoj onoj školi u Vranju iz koje je i profesorica M.N. koja je bila glavna akterica nedavnog skandala jer je, jednako kao i kolegica joj, svoje vrlo provokativne fotografije stavila na svoje Facebook profil. Kaže kako je tu učinila iz neznanja.

Profesorica A.B. potvrđuje da je doista ona na fotografiji, a kako je tako izazovna fotografija, na kojoj ona pozira u toplesu i izazovno se oblizuje vireći preko ruba naočala, dospjela u javnost, ni sama ne zna.

Profesorica zato razmišlja da se obrati nekoj nadležnoj službi koja bi ju zaštitila nakon skandala, iako nitko ne zna koja bi to služba bila s obzirom da je svako odgovoran za ono što sam objavljuje na društvenim mrežama.

Profesorica misli kako su slike došle u javnost nakon što je izgubila mobitel. Ravnatelj škole je zatečen cijelom situacijom, ali ne želi ništa komentirati dok ne dozna sve detalje ovog skandala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:05