KRUŽE GOLE SLIKE

PROFESORICA GLAZBENOG U NOVOM SEKS SKANDALU, UZELA JE BOLOVANJE 'Netko je našao moj izgubljeni mobitel...!'

 Foto: Facebook

Profesorica glazbene kulture iz srpskog grada Vranja Suzana Alar (47), koja se prije nekoliko tjedana zbog golišavih fotografija objavljenih na društvenim mrežama našla u središtu skandala, ponovno je u centru pažnje zbog nove serije škakljivih slika koje su procurile na internet.

Kako izvještava Blic , zbog novih golišavih snimki iz izgubljenog mobitela atraktivne profesorice, društvene mreže u susjednoj državi ponovno bruje jer učenici Trgovačko-ekonomske, Medicinske, Kemijsko-tehnološke i tehničke škole, kojima glazbeni odgoj predaje gospođa Alar, danonoćno lajkaju novi serijal fotografija.

- Zbog stresa i šoka bit ću na bolovanju još 15-ak dana. Ponovno sam uznemirena i ogorčena zbog novih fotografija, koje netko namjerno objavljuje na internetu. Ponavljam da je moja slika s obnaženim poprsjem na društvenim mrežama nevješto montirana. Očigledno je da mi se netko tko je pronašao izgubljeni telefon osvećuje. Razloge ne znam. Slučaj prljave osvete prijavila sam vranjskoj policiji. Osnovnom javnom tužiteljstvu podnijela sam kaznenu prijavu protiv nepoznate osobe. Čekam rasplet nemilog slučaja. Slike u telefonu i na Facebook profilu su moja intima. To je dio mog privatnog života. Udovica sam. Sama i slobodna. Nedopustivo je da se moje privatne slike nađu na društvenim mrežama. Nečija je zla i neljudska namjera da me omalovaže, ponize i osramote pred učenicima i profesorima, koji me podržavaju. Imam i podršku majke, kćeri Mišele i Nikolije, kao i rodbine pokojnog muža Željka Alara, koji je kao stariji vodnik Vojske Srbije poginuo u NATO bombardiranju 1999. godine u Reljanu kod Preševa, izjavila je za Blic profesorica.

Kada je njezina fotografija na kojoj se bez grudnjaka oblizuje i pohotno gleda preko naočala zapalila društvene mreže, mnogi su bili uvjereni da joj se osvećuje neki bivši ljubavnik. Na internetu se ubrzo pojavila nova šok fotografija na kojoj golišavu profesoricu u čamcu navodno miluje njezin učenik. No, kasnije se ispostavilo da je riječ o starijoj slici na kojoj je bio njezin nećak, koji je tada bio tinejdžer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:00