DOLAZI S OSOBNOM FRIZERKOM

Otkrivamo detalje posjeta Brangeline Zagrebu: Zbog Angeline se organizira gala večera s čak 450 gostiju, a rezervirali su cijeli prvi kat Esplanade

 AP

Jedna od najvećih svjetskih zvijezda Angelina Jolie za tjedan dana stiže u Hrvatsku na promociju redateljskog i scenarističkog prvijenca “U zemlji krvi i meda” . Kao što je već prije obećala, svečanu premijeru svog filma na ovim prostorima neće propustiti, a slavna glumica navodno stiže u pratnji cijele svoje obitelji.

Angelinu će na ovom putovanju, vezanom uz gala premijeru u Sarajevu, a potom tri dana poslije i u zagrebačkom Arena Centru, pratiti Brad Pitt i djeca Maddox (10), Pax (8), Zahara (7), Shiloh (5) te blizanci Vivienne i Knox (3). Osmeročlana obitelj stiže s barem šest dadilja jer svako Angelinino dijete ima svoju odgajateljicu, tako da samo najuža obitelj s dadiljama broji 15-ak osoba. Da ne spominjemo ostatak tima, asistente i ostale stručnjake koji se brinu za izgled holivudske dive.

Stoga je infomacija da je popularna Brangelina rezervirala cijeli prvi kat zagrebačkog hotela The Regent Esplanade vrlo vjerojatno točna. Navodno će se nakon premijere na još uvijek nepoznatoj i strogo čuvanoj lokaciji u čast glumici održati i gala večera sa 450 uzvanika. Svaki će gost imati određeno mjesto u dvorani, a u pripremi je točan popis svih uzvanika pa će nepozvanim gostima ulazak biti onemogućen.

Premda organizatori dolaska slavne glumice u Hrvatsku, distributer Blitz Film i Video, o detaljima protokola šute, neke informacije su procurile u javnost. Priča se da s Angelinom zasad sigurno stiže njezina kozmetičarka i frizerka koja navodno ima honorar od sedam tisuća eura po danu!

Ništa lošije nisu plaćene ni dadilje koje su akademski obrazovane i govore barem po dva jezika, za posvojenu djecu obavezno i njihov materinji jezik. Tako se navodno za tu poziciju kod Jolie-Pittovih mjesečna plaća kreće od 50.000 do 150.000 dolara, a slavna obitelj samo na dadilje godišnje potroši milijun dolara. Da su privatne odgojiteljice ujedno i profesionalne učiteljice, čak i nije pretjeran zahtjev slavnoga para za taj posao, s obzirom na to da njihova djeca zbog iznimno velikog publiciteta najvjerojatnije nikada neće ići u redovne škole. Tako će dadilje kada za to dođe vrijeme biti ujedno i učiteljice njihovoj djeci. Odgojiteljice, osim toga, moraju biti dostupne za česta putovanja izvan SAD-a.

Članak u cijelosti pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 05:47