SUPERTALENT

Mama Gabriele: Zadnjih dana Monica se ne gasi

ZAGREB - Iako je žiri i gledatelje showa “Supertalent” osvojila svojim glasovnim mogućnostima, otpjevavši bez greške pjesmu “Time To Say Goodbye”, 12-godišnja Riječanka Monica Rogić može se pohvaliti i drugim talentima.

Svestrana učenica šestog razreda, naime, upravo završava osnovnu školu violine, a odnedavno svira i klavir. Kako je ispričala njezina majka Gabriele, u njihovoj je kući uvijek veselo.

U borbi za titulu

- Odmalena se vidi da ima talenta za glazbu, ali se pokazalo da je najbolja u pjevanju. Da vježba violinu toliko koliko i pjevanje, sigurno bi bila jednako dobra, no posljednjih dana se “ne gasi” - ispričala je Gabriele, dodavši da buka iz njihova stana ne ometa susjede, koji podržavaju Monicu u borbi za titulu.

Odlazak u šoping

- Nadali smo se da će Monica proći dalje, ali smo ipak iznenađeni. Znam da ona dobro pjeva, ali to treba znati tamo i pokazati - smatra Gabriele te priznaje da još uvijek nisu osmislile niti koju će pjesmu pjevati u finalu.

- Ovaj tjedan nas čeka stvarno puno posla. Nismo kupovali više odjeće unaprijed da se “ne ureknemo” tako da i to moramo obaviti - kaže Gabriele te objašnjava kako nisu niti razmišljali što bi učinili da Monica pobijedi i osvoji pozamašan iznos od 200 tisuća kuna.U posljednjoj polufinalnoj emisiji za nastup u velikoj završnici izborila se i plesna skupina Sinovi iz Slavonskog Broda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 17:05