SUPERTALENT SHOW

Favoriti zasjenili konkurenciju i pokazali raskoš svog talenta

Kandidati za pobjedu su Atomic Dance Factory, UnitX i Antonija Dora Pleško
 Ranko Šuvar/CROPIX

ZAGREB - Show “Supertalent” u petak je dokazao svoju popularnost velikim postotkom gledanosti, čiji udio iznosi 50,7 posto.

Talentirani mladi ljudi, koji su pokazali svoje umijeće plesanja, pjevanja i umjetničkih sposobnosti u pretposljednjoj emisiji showa, tijekom sljedećeg tjedna bore se za naklonost gledatelja koji će odlučiti o prvom pobjedniku hrvatskog showa.

Čista umjetnost

Kao favoriti ističu se plesne skupine Atomic Dance Factory i UnitX te čudo od djeteta Antonija Dora Pleško. Atomic Dance Factory ponovno je iznenadio gledatelje i žiri neobičnom koreografijom, za koju svi kažu da je čista umjetnost.

Žiri bez daha

- Vi niste normalni, vas treba detaljno analizirati jer ovo što radite je potpuno drugačije od svega što sam vidio do sada - izjavio je član žirija Enis Bešlagić.

Njihovim najvećim konkurentima smatra se Unit X, plesna skupina iz Splita koja je ovaj put također odlučila prirediti art performans. Stoga su u izvedbu uključili recitaciju, kostime i pokrete koji podsjećaju na stil Atomic Dance Factoryja, iako su ostali vjerni svojim specifičnim hip-hop akrobacijama i vratolomijama.

Antonija Dora Pleško i ovaj je put priredila scenski spektakl. Izabravši pjesmu Franka Sinatre “New York, New York” potvrdila je svoje plesne, vokalne i glumačke sposobnosti dostojne prave brodvejske zvijezde.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 17:25