NEZGODA NA 20. OBLJETNICU BRAKA

LEONARDA BOBAN U TRAUMI ZBOG PRIJELOMA! Zvonimir joj autom prešao preko noge

Leonarda je tijekom današnjeg dana operirana
 Dragan Matic / CROPIX

Umjesto buketa ruža i romantične večere za 20 godina braka, bivša dizajnerica Leonarda Boban od svog je supruga dobila - posjet Traumi u Draškovićevoj ulici.

Kako piše 24sata, navodno je nogometaš Zvonimir Boban automobilom prešao svojoj supruzi preko noge.

Kako doznaje Jutarnji iz doktorskih krugova, Leonardi je slomljen gležanj i danas tijekom dana je operirana.

Nesretan događaj koji im je pokvario proslavu godišnjice braka dogodio se danas ujutro, a novinari su vidjeli bračni par Boban oko podneva kako dolaze u Kliniku za traumatologiju.

Dok su liječnici pregledavali 43-godišnju Leonardu Boban, njen je suprug, pišu mediji, nervozno hodao ispred bolnice. Vidno utučen, samo je gledao u pod i pušio cigarete. Bio je prilično uznemiren pa nije bio raspoložen za razgovor s novinarima. Čim su mu suprugu smjestili u sobu, pojurio je k njoj. Sjedio je na rubu kreveta i tješio Leonardu, a ona je doktorima rekla kako je sve bio nesretan slučaj.

Bivši kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i njegova supruga upoznali su se krajem 80-ih u zagrebačkom butiku gdje je ona radila. Nakon četiri godine veze vjenčali su se pred matičarem u Milanu, a šest mjeseci poslije i u crkvi sv. Marka u Zagrebu. Dugo godina Leonarda nije mogla zatrudnjeti pa su Bobanovi posvojili četvero djece, a nakon 16 godina braka Leonarda je napokon i rodila. Supružnici su danas vlasnici nekoliko lokala u Zagrebu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 13:18