PRESTIŽNA NAGRADA

Hladno pivo, S.A.R.S., Sevdah Baby i Magnifico u utrci za MTV-jevu europsku nagradu

Osim Hladnog piva u kategoriji su i slovenski Magnifico, Dubioza kolektiv iz BiH te srpski predstavnici - S.A.R.S. i Sevdah Baby
Zagreb, 050411.Decki iz benda Hladno Pivo snimili su novi album naziva -Svijet glamura- koji izlazi 16.04.Na slici: Mladen Subasic - Suba, Zoran Subasic - Zok, Kresimir Sokec - Sok, Stipe B. Madjar, Mile Kekin i Milko Kis - Deda.Foto: Neja Markicevic / CROPIX
 Neja Markicevic / CROPIX

ZAGREB - Zagrebački punk-rockeri iz Hladnog piva nominirani su za ovogodišnju regionalnu MTV nagradu 'Best Adria Act', priopćio je danas glazbeni urednik MTV-a Nikola Jovanović na novinskoj konferenciji koja se održala u Beogradu.

Osim Hladnog piva u kategoriji su i slovenski Magnifico, Dubioza kolektiv iz BiH te srpski predstavnici - S.A.R.S. i Sevdah Baby.

Danas je započelo i glasanje na MTV-evoj internetskog stranici koje će trajati do ponoći 16. listopada.

Već dan kasnije uslijedit će proglašenje pobjednika regije koji potom, 6. studenog, putuje u Belfast na dodjelu europskih MTV nagrada te gdje će biti u konkurenciji 'Best European Act'. Kriteriji za izbor nominiranih bilo je da su glazbenici prošle godine imali novi album, novi spot, više koncerata. Također, MTV se savjetovao s brojnim novinarima i ljudima iz glazbene industrije.

- Poenta je da band koji ima najveću fan bazu u regiji pobjeđuje. Tako je bilo prethodnih godina. Mislim da će ove godine trka biti neizvesnija nego ikada do sada. Samo od njihovih fanova zavisi tko će ponijeti titulu 'Best Adria Act' - naglasio je Jovanović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:34