NAJBOLJA REKLAMA

Hladno pivo idućeg mjeseca na jedan dan postaje Hladno vino!

Razlog je vrlo jasan - Baranja je poznata po odličnim vinima, koji inače tih dana u vrijeme održavanja Surduk festivala ovim krajem teku u potocima
Varazdin, 210810.Drugog dana Spancirfesta odrzan je koncert Hladnog piva na bedemima starog grada na kojem se skupilo oko 20-ak tisuca ljudi.Foto: Andrej Svoger / CROPIX
 Andrej Švoger / CROPIX

OSIJEK - Hladno pivo u lipnju će na jedan dan postati Hladno vino. Najbolji hrvatski punk-rock bend odlučio je za potrebe manifestacije Surduk festival što se u Baranji održava od 10. do 12 lipnja za dan svoga nastupa promijeniti ime u Hladno vino.

Razlog je vrlo jasan - Baranja je poznata po odličnim vinima, koji inače tih dana u vrijeme održavanja Surduk festivala ovim krajem teku u potocima, pa su dečki iz Hladnog piva u dogovoru s organizatorima festivala odlučili prilagoditi se toj činjenici.

Koliko je vino tih dana „in“ potvrđuje i to što se u sklopu Surduka održavaju i sajam vina te dan otvorenih vinskih podruma, kojih u Baranji ima koliko vam srce želi.

Osim Hladnog vina ovogodišnja, treća po redu, manifestacija u Baranju će dovesti i Cinkuše, Kal, Matija Dedić Trio, Gabi Novak i brojne druge izvođače, koji imaju zadatak ionako dobru atmosferu učiniti još boljom. Umjetnički programi i koncerti održavat će se u surducima Zmajevca, na bazenima u Kneževim Vinogradima te u Piroš čizmi u Suzi, a dio programa bit će i u drugim baranjskim mjestima - Karancu, Kamencu, Kotlini, Batini te Zlatnoj gredi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 08:53