HALJINA ZA PAMĆENJE

FOTO: OVAKO SE ODJENULA MILA HORVAT ZA POSLJEDNJE POJAVLJIVANJE NA HTV-u Svi su pogledi bili uprti u voditeljicu koja odlazi s Prisavlja

 Srđan Vrančić/EPH

Novinarka sportske redakcije HRT-a u ponedjeljak je u hotelu Westin vodila dodjelu priznanja Hrvatskog olimpijskog odbora najboljim sportašima i sportskim djelatnicima. Nakon što je najavila da poslije 13 godina napušta HRT, Mila Horvat se prošli tjedan na božićnom domjenku oprostila od kolega, a u ponedjeljak se potrudila i da svima ostane u najljepšem sjećanju.

Srdjan Vrančić / EPH

Novinarka je odjenula dugu haljinu koju je samo za ovu prigodu radila modna dizajnerica Matija Vuica, pa su sve oči bile uprte u nju. Mila je uvijek isticala kako zbog posla u kojem je uglavnom okružena muškarcima, obožava svaku priliku kad može odjenuti nešto glamurozno i lijepo. Matija je jedna od njezinih omiljenih dizajnerica i poštuje njezin rad, pa se zato uvijek s povjerenjem prepušta u njezine ruke.

Srdjan Vrančić/EPH

Voditeljica je zadnje tri godine vodila bitku sa zdravstvenim problemima, a bila je i na tri operacije.

Zadovoljna je sa svojom odlukom da krene dalje s poslovnim izazovima te je, kako je rekla, zahvalna na svemu što je prošla na HRT-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:45