NEVIĐEN NOVITET

VODITELJICA POSTALA ZAŠTITNO LICE EUROPSKOG RUKOMETNOG PRVENSTVA U POLJSKOJ Antonija Blaće je postala morska vila

Da glumački posao nije ni najmanje lagan, uvjerila se RTL-ova voditeljica Antonija Blaće snimajući cijeli dan na hladnoći najavu za Europsko rukometno prvenstvo u Poljskoj koje starta 15. siječnja, a prenosit će ga RTL televizija.

Nije to bila najava kao deseci onih koje je Blaće do sada snimila u svojoj deset godina dugoj televizijskoj karijeri.

Suradnja s rukometašima

Naime, režije se prihvatio nagradom iz Cannesa ovjenčani redatelj Dalibor Matanić, a na RTL-u najavljuju taj trailer kao novitet neviđen do sada u hrvatskoj produkciji. O čemu se točno radi još ne žele otkrivati, osim da je Blaće postala morska vila iz istoimene pjesme Daleke obale, neslužbene himne naše muške rukometne reprezentacije. - Već sam prije radio s rukometašima, tako da mi izlet u sportske vode nije nešto novo, ali će zato postprodukcija koja slijedi nakon snimanja biti doista nešto što još nismo vidjeli na našem području - rekao je Matanić.

Odradila bez greške

Sa svojom novom “glavnom glumicom”, sudeći po izgovorenom, Matanić je bio i više nego zadovoljan, iako je Antoniji to bilo prvo takvo iskustvo.

- Toliko je profesionalna da je dosadna. Sve napravi bez greške, nema s njom nikakve muke i nemam uopće potrebu vikati na nju. Nimalo zanimljivo - u šali je komplimentirao Matanić RTL-ovu voditeljicu.

- Nikad nisam bila sklona ponavljanju, jer kad to moram, onda to ispada sve gore i gore. Naravno da sam imala tremu, jer ovo mi je prvi takav angažman, ali ja tremu držim uvijek u sebi. Namjestim pokeraško lice pa se ništa na van ne vidi. Tako je bilo i s hladnoćom, a taj dan stvarno je bilo jako hladno - odgovara Blaće. Ipak, snimanje ovog trailera nije joj otvorilo glumačke apetite.

- Stvarno mi se svidjelo biti dio tog projekta i drago mi je što su baš mene izabrali. U glumu se baš ne bih gurala, jedino da baš netko u meni prepozna glumački talent. Ali, zanimljivo. Kada se glumci i pjevači prihvate voditeljskog posla, to je u redu, ali kada kada voditelji idu u glumu, to nije najbolje prihvaćeno - zaključila je Blaće.

Boje reprezentacije

Hoće li imati još nekih angažmana u RTL-ovu projektu vezanom uz EP u rukometu za sada još ne zna, ali će u svakom slučaju pratiti, kao i uvijek, utakmice naših rukometaša.

- Zastave vijore, ja se cijela iscrtam u bojama reprezentacije, okupimo ekipu i zdušno navijamo. Ne pratim inače nastupe rukomentnih klubova, ali našu reprezentaciju uvijek gledam i navijam. Izuzetno sam ponosna što sam postala dio priče rukometnog ludila koje će s prvim danima nove godine zavladati Hrvatskom - zaključila je na kraju Blaće.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:04