TRENUTNO RAZDVOJENI

FOTO: JELENA ROZGA ZALJUBLJENA PREKO UŠIJU Objavila romantičnu fotografiju s najdražim Hauserom i zavapila: ‘Nedostaješ mi!’

 Instagram

Otkako su objavili da su zaljubljeni par, a posebno otkako je u javnost prošli tjedan procurila vijest da su se zaručili, Jelena Rozga i Stjepan Hauser se ne odvajaju, osim ako ih posao ne prisili.

No, čak ni u tim trenucima ne nedostaje zajedničkih fotografija na društvenim mrežama.

Tako je Jelena Rozga na svom Instagramu upravo danas objavila crno bijelu fotografiju na kojoj se drže za ruke i prilično zaljubljeno gledaju. Fotografija je vjerojatno snimljena oko Božića jer se u pozadini vidi okićeni ulični bor.

Uz fotografiju je Jelena napisala: ‘Dala bi sto Amerika... Miss you!’





Dala bi sto Amerika... Miss you!#love #stjepanhauser #jelenarozga

A photo posted by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on Feb 9, 2016 at 4:50am PST





Naime, Hauser je trenutno na turneji s Lukom Šulićem po Americi i Kanadi. 2Cellos ima zakazane nastupe tijekom cijele veljače. Nakon Atlante u utorak navečer slijede nastupi u Montrealu, Torontu i Ottawi u Kanadi, a potom se opet vraćaju u SAD. Kreću od Pittsburgha, a slijede New York, Boston, Washington i niz drugih gradova.

Raspored im je posve ispunjen, a prvu pauzu imaju tek krajem veljače pa sve do kraja ožujka. Pretpostavljamo da će nakon toga ponovno uslijediti društvenomrežne izjave ljubavi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 19:28