'TO SU SAMO PAPIRI...'

NIŠTA OD SVADBE ROZGE I HAUSERA Stjepan je Jelenu prosio nekoliko puta: 'Priznajem, skoro sam se rasplakala...'

 Robert Fajt / CROPIX

Otkad je upoznala Stjepana Hausera, Jelena Rozga dobro zna što joj je. Naime, poznati violončelist i jedna polovica planetarno popularnog dvojca 2CELLOS pjevačicu je nakon samo pola godine veze odmah zaprosio.

Za Rozgu posljednih je šest mjeseci tako sigurno proteklo kao šest sati, međutim to ne znači da je prosidba nije iznenadila, povjerila se za RTL .

'Naravno da me iznenadio. Stjepan je jako romantičan, a prosidbu je izveo na svoj način. Priznajem skoro sam se rasplakala, a prvoj osobi kojoj sam javila bila je moja mama', rekla je Rozga. 'Mama je sretna, jer kad sam ja sretna ona je najsretnija.'

Prosidba se prvi put dogodila u Splitu. 'Ma neću ništa govorit, lijepo je bilo. Napravili smo to poslije i u Puli i u Zagrebu', otkrila je Rozga.

A kako Rozga kaže, na prosidbi će ovaj par čini se i stati. 'Stjepanu i meni papiri ništa ne znače, odlučili smo biti vječni zaručnici', rekla je Rozga te je dodala da će možda svadba izostati, ali da će zabavu povodom vječnih zaruka ipak napraviti.

Rozga i Hauser će nakon američke turneje 2CELLOS otići na druženje s obitelji Hauser u kojoj se, prema RTL -u, Rozga već dobrano udomaćila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 07:34