LIJEP KAO SLIKA

FOTO: ISTJERALI SU GA IZ SAUDIJSKE ARABIJE JER JE PREVIŠE LIJEP Mami uzdahe gdje god se pojavi, a osvojio je svijet skandaloznom zabunom

 Instagram

Izvjesni Omar Borkan Al Gala bio je još samo jedno lijepo lice do prije tri godine kad je navodno deportiran zajedno s još dvojicom prijatelja iz Saudijske Arabije jer je ‘previše lijep’. Naravno, priča baš i ne ide tako, no to je bilo dovoljno da Omar stekne svjetsku slavu i da žene diljem svijeta počnu uzdisati za ovim ljepotanom.

Omar danas navodno živi u Vancouveru, vrlo je uspješan model koji ima ugovore s vodećim svjetskim modnim kompanijama, a usto je i ambasador proizvoda za Samsung, piše Huffington Post.

Najzanimljiviji je, naravno, njegov profil na Instagramu gdje konstantno objavljuje nove fotografije, privatne i profesionalne. No, možete prestati uzdisati, sretno je zaljubljen i često objavljuje fotografije s lijepom odabranicom svog srca.

Tek je u siječnju otkrio što se zapravo dogodilo tog kobnog 24. srpnja 2013. Omar je s dvojicom prijatelja bio na festivalu u Riyadhu kad ga je iz modnih reklama prepoznala nekolicina djevojaka. Djevojke su im prišle kako bi se slikale i uzele autograme, a tako se stvarala sve veća gomila. ‘Vjerskoj se policiji to nije svidjelo pa su mi prišli i zamolili me da napustim festival’, rekao je Al Gala u intervjuu za britanski Metro .

Njima je, naime, smetalo što su nepoznate žene i muškarci preprisni u javnosti, a njega nisu zbog toga deportirali iz države, već ga samo udaljili s festivala.

Međutim, sve to skupa bilo je fantastična odskočna daska za njegovu karijeru - u samo 48 sati preko 800.000 ljudi lajkalo je njegovu stranicu na Facebooku , dobio je nekoliko bračnih ponuda, Mercedes G55 na poklon, agenta i menadžera.

Kako Omar iz Dubaija danas izgleda i što radi, provjerite na njegovom Instagramu:





Rainy Sunday Run ..

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Mar 20, 2016 at 5:36pm PDT









Hello from the other side!!#westcoast

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Mar 19, 2016 at 8:31am PDT









Worry less, smile more. Don't regret, just learn and grow.

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Mar 14, 2016 at 2:44pm PDT









What a day!! #omarborkan

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Mar 13, 2016 at 11:29pm PDT









A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Mar 5, 2016 at 9:38am PST









A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Dec 13, 2015 at 8:29am PST









Baby showin' me social-media comments @yasmin.jaz #mrsborkan

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Dec 4, 2015 at 10:46am PST









My present, my future, my all @yasmin.jaz

A photo posted by OmarBorkan (@omarborkan) on Dec 3, 2015 at 10:21am PST





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 16:49