VELIKA POLEMIKA

BRITNEY SE TOLIKO STANJILA U STRUKU DA MNOGI U TO NI NE VJERUJU Nakon ove fotografije u bikiniju društvene su se mreže zapalile

 Instagram/Britney Spears

Pjevačica Britney Spears potaknula je pravu online raspravu o svojoj posljednje objavljenoj fotografiji zbog sumnji da je fotošopirana, prenosi The Sun .

Majka dvoje djece počastila je obožavatelje s izazovnom fotografijom na kojoj je pokazala minijaturni struk i utegnute noge dok se odmarala i sunčala pored bazena. Međutim, neki od njezinih obožavatelja pitaju se je li prije objave fotografija digitalno izmijenjena. Njezini pratitelji ukazali su na nepravilnost podloge ispod njezinih leđa, koja je, čini se, drukčije boje od ostatka ruba bazena.

'Fotošopirano, ispod njezinih leđa trebao bi biti beton, a ne voda', napisala je jedna osoba u komentarima, a i drugi su uočili ovu navodnu nepravilnost na fotografiji.





Just chilling

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on Mar 20, 2016 at 2:41pm PDT





Ovo nije prvi put da je Spears optužena za fotošopiranje fotografija, a kako bi dokazala da je sve što je na izazovnoj fotografiji stvarno njezino, pjevačica je kasnije istog dana objavila fotografiju s golfa s djecom na kojoj se mogu vidjet njezini trbušnjaci.





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 13:55