TEŠKA DILEMA

FOTO: DVA SEKSI IZDANJA MIRTE ŠURJAK, KOJE JOJ BOLJE STOJI? Zgodna Splićanka u prozirnom i čipkastom topu koji puno toga otkriva...

 instargram

Sportska novinarka i voditeljica Mirta Šurjak, kako je u posljednjih godinu dana i sama naglašavala, živi punim plućima, sretna je i zadovoljna. Uživa u poslu i svojoj troipolgodišnjoj kćerkici Chiari.

Što se tiče obožavatelja, oni je uglavnom prate na društvenim mrežama, a voditeljica se trudi svojih gotovo 25.000 fanova na Instagramu uveseliti redovnim objavljivanjem fotografija.

Tako je u posljednja dva dana objavila dvije privatne fotke, u opuštenoj atmosferi. Na jednoj pozira u dnevnoj sobi u izazovnom izdanju - na sebi ima potpuno prozirni, čipkasti, crni top koji je otkrio čak i kakav grudnjak Mirta nosi.





Laku noc

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on Mar 23, 2016 at 3:56pm PDT





Na drugoj je fotografiji slikana u restoranu, a uz fotografiju je napisala: ‘Večera s mojim curama!’ Za ovu je priliku Šurjak odabrala posve drugačiji outfit - bijelu košulju i tanku crnu kravatu pa je podsjetila na Umu Thurman u filmu ‘Pakleni šund’. No, ni ovdje košulja nije uspjela obuzdati Mirtin bujni dekolte.





Večera s mojim curama

A photo posted by Mirta (@mirta.surjak1) on Mar 24, 2016 at 2:47pm PDT





U kojem izdanju se vama više sviđa?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. rujan 2024 02:14