STUDIO

BABY DOOKS OTVORENO PROGOVORIO 'Moj sin ne voli da oblačim haljine, ali nekim tetama se to sviđa'

Zvijezda popularnog showa veseli se transformaciji u Jamesa Browna te ističe, kako za razliku od njegova sina, neke ‘tete’ vole kad glumi žene

Baby Dooks je kao Esma Redžepova prošle nedjelje oduševio i rasplesao i publiku u studiju showa Nove TV “Tvoje lice zvuči poznato”, ali i gledatelje pred televizijskim ekranima. No, prošlotjedni pobjednik rado gledanog televizijskog spektakla Baby Dooks, pravim imenom David Vurdelja, jedva čeka sljedeću emisiju jer će se tada transformirati u Jamesa Browna koji mu je glazbeno ipak mnogo bliži.

- Bit će to zanimljiva transformacija - najavljuje Baby Dooks, član benda Bolesna braća, koji je do početka ovog televizijskog spektakla izvodio skladbe “Čiča miča”, “Lovačke priče”, “Patriša', “Stari reper”... No, otprije nekoliko tjedana 40-godišnjeg Zagrepčanina gledamo u ulogama Halida Bešlića, Joea Cockera, Psya, Marine Perazić, Danijela Popovića... Iako je televizijsku publiku oduševio transformacijom u bivšu članicu benda Denis&Denisa, ta se preobrazba nije previše dopala njegovu šestogodišnjem sinu Davidu kojemu je bilo čudno gledati tatu u haljini.

- Ali, zato sam kao Marina skupio simpatije starijih teta koje su me u dućanu žicale autogram - smije se Baby Dooks koji se više niti ne sjeća kako je dobio nadimak.

Članu hip hop grupe, koji je glazbeno surađivao s Ninom Badrić, Dinom Merlinom i grupom Divas, a produkcijom se, osim u Hrvatskoj, bavio i u Japanu, Americi, Njemačkoj i mnogim drugim zemljama, transformacije nisu strane. Kao mladić je neko vrijeme bio medicinski tehničar u bolnici na zagrebačkom Jordanovcu, da bi u 25. godini prevagnula glazba. Prije petnaest godina u Zagrebu je otvorio svoj glazbeni studio, kroz koji su potom prošli mnogi kvalitetni glazbenici koji, priznaju to danas, nisu niti slutili da njihov producent ima ovakav smisao za oponašanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 05:11