PRIVLAČENJE PAŽNJE?

Bianca i Kanye sami proširili glasine o razvodu? Njezini roditelji su bijesni: ‘Osjećamo se prevareno‘

Prije nekoliko se dana pričalo o tome da se reper i arhitektica razvode, a samo nekoliko sati kasnije su viđeni zajedno

Kanye West i Bianca Censori

 Apex/Mega/The Mega Agency/Profimedia

Nedavno su se pojavile glasine da se reper Kanye West razvodi od svoje supruge Biance Censori. Par neko vrijeme nije viđen zajedno, a dok je on putovao Japanom, ona je vrijeme provodila s obitelji u Australiji. Međutim, ubrzo su utišali sve glasine nakon što su se zajedno ovih dana pojavili u jednom trgovačkom centru u Tokiju.

Njihovo novo pojavljivanje i samim time potvrđivanje da su još uvijek zajedno, razočaralo je bliske osobe para, pogotovo Biancine roditelje. Kako prenosi Daily Mail, njezini se roditelji osjećaju kao da ih je kći "prevarila", a oni su joj vjerovali da će napokon ostaviti repera. Ona im je navodno rekla da su se razdvojili, ali je samo nekoliko sati kasnije potvrdila da je još uvijek u vezi s njim tako što je s Westom u javnosti razmjenjivala nježnosti.

Zbog toga je njezina obitelj jako "zbunjena". "Njezini su roditelji šokirani onim što vide - osjećaju se prevareno jer im je Bianca rekla da je spremna otići. Ne mogu razumjeti što se događa i osjećaju se kao da je kontrolira", rekao je izvor za medij. Izvori bliski arhitektici su rekli da je ona svojim bližnjima neko vrijeme pričala da je spremna otići od repera, dok je on govorio da je htio biti slobodan. Međutim, rekao je i da je uvijek postojala šansa da će se pomiriti.

image

Bianca Censori

Spot-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Biancini roditelji sad su još više zabrinuti za nju i zbog razine kontrole koju navodno Kanye ima nad njom.

"Njezina je sestra provela neko vrijeme s njom u Los Angelesu i vidjela je koliko je disfunkcionalan njezin brak. Kad je Bianca došla kući, rekla je svima da to više ne može podnijeti i onda se odjednom vratila u Japan i obožava Kanyea. Njezina se priča neprestano mijenja i nitko ne zna što će sljedeće izaći. Ako Kanye može imati toliko kontrole nad njom da ona prestane biti iskrena prema svojoj obitelji i prijateljima, to je zastrašujuće", ispričao je izvor.

image

Kanye West i Bianca Censori

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Vijest o njihovom razvodu i pomirenju proširila se u roku od jednog dana, a brojni smatraju da su glasine proširili oni sami. "Kanye i Bianca su bili odgovorni za vijest o tome da se razvode jer su oboje to govorili ljudima. Ona je to ispričala prijateljima u Australiji, a on je rekao bilo kome tko je htio poslušati", rekao je jedan izvor ranije.

Kao razlog navode to što je par samo htio pozornost kako bi uspješno promovirali reperov novi album. "Znali su da ako to naprave, da će time izazvati buku i učiniti ih relevantnima dok on pokušava promovirati svoj novi album. Oboje znaju da je ljudima dosta njih i da njezini goli outfiti nisu dovoljni da zadrže zanimanje ljudi. Svi su ju vidjeli golu i više ne postoji ništa čemu se mogu čuditi", dodali su insajderi, prenosi Daily Mail.

image

Kanye West i Bianca Censori

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Kanye i Bianca vjenčali su se 2022. godine, kratko nakon što je on finalizirao razvod od reality zvijezde Kim Kardashian.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2024 09:02