OGLASILA SE

Majka Biance Censori komentirala šokantne poruke Kanyea Westa: ‘Ne želim se petljati...‘

Reper je navodno svojoj supruzi napisao kako želi spavati s njezinom majkom, a iste su poruke ovih dana isplivale u javnost

Bianca Censori sa svojom majkom

 Backgrid/backgrid Usa/profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Majka Biance Censori, Alexandra, prvi je put viđena u javnosti nakon što se saznalo za poruke koje je kontroverzni reper Kanye West slao svojoj supruzi, a u kojima je spominjao nju. West je Bianci navodno pisao da želi imati seksualne odnose s njezinom majkom, što je Alexandra sad komentirala.

Kako kaže majka mlade arhitektice, ne želi se petljati u to, a zamolila je i novinare za privatnost.

image

Kanye West i Bianca Censori

Hedo/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Inače, Kanyea je nedavno bivša osobna asistentica Lauren Pisciotta optužila za seksualno uznemiravanje. Ovih je dana izmijenila svoju tužbu te rekla da ju je reper drogirao i seksualno napao.

"Tužiteljica je osjećala sve manje kontrole nad svojim tijelom i govorom, nakon čega se više ničega ne sjeća", pisalo je u tužbi. Navela je i kako se dan nakon probudila "fizički jako loše i zbunjena" te je rekla i kako je osjećala sram i neugodnost zbog toga što se nije mogla sjetiti detalja te noći. Istaknula je da je tek godinama nakon saznala da je bila navodno seksualno zlostavljana.

image

Kanye West i Bianca Censori

Spot-lese/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Ubrzo se saznalo i da je Kanye svojoj supruzi Bianci pisao da želi voditi ljubav s njezinom makom. "Želim j.... tvoju majku prije nego što ode", napisao joj je on navodno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. listopad 2024 09:02