BIZAR IZ KINE

VIDEO: TEČAJ ZA PROSTITUTKE Uče ih kako koristiti društvene mreže za privlačenje bogate klijentele

Internetom se počeo širiti video na kojem se može vidjeti snimka kineskih prostitutki koje pohađaju tečaj na kojem uče kako iskoristiti prednosti moderne tehnologije za što bolju zaradu.

U dvominutnom klipu, jedna žena objašnjava djevojkama kako društvene mreže mogu iskoristiti za privlačenje bogatih klijenata, ali i za odbacivanje onih s tanjim novčanikom.

- Želim vas naučiti nečem praktičnom kako biste povećale broj klijenata. Nije važno koristite li Momo, WeChat ili Weibo, sve su lake za upotrebu - započinje profesorica, referirajući se na popularne društvene mreže u Kini.

- S klijentima morate održavati emocionalnu komunikaciju - nastavlja ona, nakon čega je svoje učenice poučila važnosti objave dobre fotografije na društvenoj mreži u svrhu privlačenje potencijalnih klijenata.

Skupina djevojaka pozorno je slušala dok je voditeljica ovog tečaja govrila o važnosti zadržavanja kontakta s bogatijim klijentima, te im je preporučila da ne troše vrijeme na gubitnike.

Iako je prostitucija u Kini ilegalna, ona se sve više širi zahvaljujući ekonomskom rastu i prodiranjem zapadnih vrijednosti u gradove, ali i na ruralne dijelove zemlje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:24