BIZARNI NOVITET

VIDEO: ŠTO MISLITE O NOVOM TRENDU ‘MASIRANJA VAGINE’? Žene plaćaju gotovo 1500 kn za ‘orgazmične meditacije’

 Screenshot YouTube

Nevjerojatno, ali istinito - novi bizaran seksualni trend zahvatio je Ameriku i Britaniju u kojem žene plaćaju ‘masiranje vagine’.

Tretman koji se zove Orgazmična meditacija stoji 147 funti (gotovo 1.500 kuna), a uglavnom ga plaćaju žene koje se nadaju da će poboljšati svoje seksualne živote i postići snažnije orgazme. Ono što pružatelji usluge obećavaju jest ‘šire stanje svijesti, poboljšanje intimnosti u vezi i generalno lakše postizanje orgazma’.

Žena se u pravilu skine od struka na niže, stručnjak za ovu vrstu terapije joj trlja klitoris 15 minuta dok su pristuni i još jedna žena i muškarac, prenosi britanski The Sun .

Orgazmičku je meditaciju pokrenula Nicole Daedone iz San Francisca 2001. godine. Njezina tvrtka OneTaste posvećena je izučavanju prakse orgazmičke meditacije i sporog seksa kroz prizmu istočnjačke filozofije, a 2014. su dobili nagradu za doprinos ljudskom zdravlju.

Danas ima barem 10.000 sljedbenika od čeka oko dvije tisuće u Velikoj Britaniji, a među ženama koje plaćaju ovu uslugu nalaze se i umirovljenice od 80 godina i više.

‘Ženski je orgazam od životne važnosti za svaku ženu na ovom planetu’, kaže Nicole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:27