NE PREZAJU NI PRED ČIM

OPASAN TREND UBRZANO SE ŠIRI IZ KINE Zbog želje da imaju što tanji struk, tinejdžerice su se priklonile zabrinjavajućem izazovu

 Instagram

Novi zabrinjavajući trend koji potječe iz Kine potiče žene diljem svijeta da veličinu svog struka uspoređuju s veličinom A4 papira, a trend ima i službeni naziv A4 waits challenge, piše The Sun.





A photo posted by Pepper (@xuetinger) on Mar 16, 2016 at 7:44am PDT





Djevojke na kineskoj verziji Twittera, društvenoj mreži Weibo, dijele fotografije na kojima uz struk drže papir širine svega 21 centimetar. Ovim potezom žele dokazati ono što je cilj ovog izazova - da su dovoljno mršave.

Uz fotografije djevojke tvrde da ovaj hir tankog struka zdrav i dostižan cilj. Uz svoje tanašne strukovima hvale se i kilogramima koje su izgubile te dijele savjete o mršavljenju.





A photo posted by Ruan (@jr_superhero) on Mar 15, 2016 at 5:09pm PDT





No mnogi su u šoku jer ne mogu vjerovati da se na žene vrši toliki pritisak oko izgleda i tjera ih se da pokušaju dostići ovaj neostvarivi cilj.

- Insinuiraju li ove djevojke da je mršavije bolje? Pa to je totalno smeće - samo je jedan od ogorčenih komentara na društvenim mrežama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 11:39