PJESMA O MAJČINSTVU

VIDEO, EKSPLICITNA REKLAMA ZA 'FIĆU' Majka repa o lažnom orgazmu i alkoholu u reklami za srpski Fiat 500L!

 YouTube

Nova reklama za Fiat 500L, popularnog "Fiću", orijentirana je na zaposlene majke u potrazi za automobilom koji će zadovoljiti sve njihove potrebe. A kako je u spotu otkrila britanska glumica Rachel Donovan, moderna majka je zaista specifična - ona lažira orgazam, jede ostatke ribljih štapića i učlanjena je u književni klub samo kako bi imala izgovor za pokoju čašu vina.

Umjesto klasičnih reklama za automobile, Fiat je učinio izuzetak i riskirao s originalnim spotom o životu zaposlene majke.









Šaljiva pjesma "Majčinstvo" (The Motherhood) postala je pravi hit na internetu.

- Učlanila sam se u književni klub samo da bih mogla piti vino (...) Neispavana, provodim dane zatočena u kući, prodala bih oba bubrega samo da se malo odmorim - samo su neki od stihova pjesme.

Video je na Youtubeu skupio više od dva milijuna pregleda.

Zanimljivo, reklama je odobrena nakon što ju je generalni direktor Fiata pokazao supruzi, koja se smijala do suza.

- Htjeli smo uspostaviti vezu s kupcima, prije svega s dinamičnim mladim majkama, kako bismo pokazali da razumijemo kakvim su zahtjevima izložene dok balansiraju između majčinstva i želje da sačuvaju identitet koji su imale prije nego li su postale majke - kazala je Elena Bernardeli, direktor marketinga kompanije Fiat u Velikoj Britaniji, za čije je tržište reklama i snimljena.

- Nismo željeli uljepšavati stvarnost. Cilj nam je bio prikazati majčinstvo na eksplicitan način. Srećom, ekipa Fiata je razumjela našu ideju - rekao je Nick Hastings iz marketinške agencije Krow Communications, idejnog tvorca reklame.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 07:34