DODO.HR EKSKLUZIVA

NAJLJEPŠI OSMIJEH Saznajte kako uštjediti 2.431 kunu i pokloniti si blistavi blagdanski osmjeh

Dodo.hr , najbolji način da se naručite kod dobrih doktora, samo danas nudi vam priliku da nadomjestite zube koji vam nedostaju vrhunskim implantatom u Ordinaciji dentalne medicine In Dental Estetica u Rijeci.

Dodo.hr akcija donosi vam najljepši novogodišnji osmjeh kakav već dugo priželjkujete! Ako vam nedostaje jedan ili više zuba, poklonite si blistav osmjeh i nadomjestite iz zubnim implantatom. Iskoristite blagdansku ponudu uz koju ćete uštediti čak 2.431 kunu, a koja uključuje pregled, dijagnostiku i ugradnju premium implantata za 5.669 kuna umjesto 8.100 kuna.

Ako vam nedostaje koji zub kako biste nabrojali sva trideset i dva, a ne želite brusiti zdrave zube za most, za vas su idealno rješenje zubni implantati kao nadomjestak izgubljenog jednog ili više zuba. Već nedostatak jednog zuba utječe na poremećaj funkcije cijelog žvačnog sustava, a može dramatično narušiti estetiku. Implantat rješava oba problema, a nije potrebno brusiti okolne zube. Zahvaljujući ekskluzivnoj Dodo.hr akciji, u riječkoj ordinaciji In Dental Estetica možete ugraditi premium implantat s krunicom i napokon se osmjehnuti bez srama. Dodatna pogodnost su doživotna garancija proizvođača te besplatne konzultacije za implanto-protetsku terapiju.

KAKO DO POPUSTA

Naručite se odmah na www.Dodo.hr i iskoristite akciju. Ponuda uključuje stomatološki pregled, detaljnu rentgen dijagnostiku putem ortopantomograma, ugradnju premium implantata, pripadajuću nadogradnju na zubni implantat kao i metal keramičku krunicu na implantatu te korisne upute o oralnoj higijeni.

Posjetite www.Dodo.hr , brzo i besplatno rezervirajte termin i posjetite svog dobrog doktora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:46