VELIKI INTERES

DODO.HR: NEZAPAMĆENA NAVALA U samo 45 minuta podijeljeni su svi besplatni termini

Tisuće pacijenata iskazalo je interes za sudjelovanjem u akciji, no zbog ogromne navale broj pregleda bio je limitiran

ZAGREB - Popularni doktorski servis Dodo.hr doživio je nezapamćenu navalu pacijenata. U samo 45 minuta podijeljeni su ekskluzivni besplatni termini koje je ovog vikenda Dodo.hr ponudio u specijalnoj akciji, objavili su voditelji servisa.

Riječ je o pregledima kod vodećih hrvatskih stručnjaka u vrijednosti od 20.000 kuna koje su Dodo pacijenti, online naručivanjem preko Dodo.hr, mogli koristiti potpuno besplatno.

Tisuće pacijenata iskazalo je interes za sudjelovanjem u akciji, no zbog ogromne navale broj pregleda bio je limitiran. Voditelji najavljuju nove, društveno korisne akcije ove vrste, jer, kako kažu, misija Dodo servisa je da pojednostavni, približi i olakša odlazak kod doktora.

Dodo.hr je doktorski servis u sklopu Europa Digitala (ED) s više od 20.000 zadovoljnih korisnika koji pacijenatima omogućava brzo i besplatno naručivanje u brojne poliklinike i ordinacije.

Europa Digital je vodeći izdavač digitalnih medija i servisa poput Jutarnji.hr , Gloria.hr , Sportskenovosti.hr , Autoklub.hr, Domidizajn.hr, Dobrahrana.hr, Dosi.hr, Dodo.hr, LikeCroatia.com i Bestseller.hr.

U partnerskoj mreži ED od nedavno se nalaze Net.hr i online šoping centar iMall.hr, a ED proizvode svakog mjeseca koristi više od 1.4 milijuna jedinstvenih korisnika.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:37