TJEDAN DOBRE HRANE

DOGAĐAJ SEZONE Kulminacija Tjedna Dobre hrane, gastro senzacija godine stiže u Split

Zagreb, 151114.City Center One West.Tjedan dobre hrane.U City Centru One odrzavaju se radionice najboljih chefova u sklopu Sajma dobre hrane.Radionica: Zoran Delic i Misel Tokic ( Podravka ),subotnji meni: od juhe do deserta u 45 minuta.Krem juha od bundeve sa sjemenkama,krem juha od zelenih i bijelih sparoga,piletina sa sjeckanom rajcicom i rikulom,penne rigate,file brancina s palentom oplemenjenom tartufima.Foto: Berislava Picek / CROPIX
 Berislava Picek / CROPIX

SPLIT Nastavlja se Tjedan Dobre hrane, najveća gastro manifestacija godine s bogatim programom koji je dosad oduševio više od 130.000 zaljubljenika u dobru hranu. Svima željnima gastronomske avanture završetak turneje u City Centeru one Split 22. i 23. studenog donosi posljednju priliku za zabavu i uživanje.

Jesenski Tjedan Dobre hrane najuspješniji je do sad, a kulminacija turneje tek slijedi. City Center one u Splitu donijet će vikend ispunjen poslasticama u kojima uživaju sva osjetila na posljednjem ovogodišnjem izdanju senzacionalne gastronomske manifestacije.

I ovog vikenda posjetitelje očekuju besplatne kulinarske radionice najboljih hrvatskih chefova, degustacije raznolikih delicija te sajam velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Dođite u City Center one Split 22. i 23. studenog i pod vodstvom provjerenih majstora kuhinje naučite kako pripremiti marinirane janjeće kotlete, otkrijte tajne bezgrješnog uživanja u slasticama, saznajte kako se priprema gusarska plata i naučite spravljati turske delicije.

Navodimo samo mali dio svega što vas očekuje pa rezervirajte ovaj vikend za nezaboravnu gastro avanturu i postanite dio gastro događaja sezone!

Pogledajte što vas sve očekuje na stranicama TDH.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 06:06