TJEDAN DOBRE HRANE

GASTRO DOGAĐAJ GODINE Posljednja prilika za sudjelovanje u Tjednu Dobre hrane u Splitu

 Tom Dubravec/Cropix

Nedjeljni raspored Tjedna Dobre hrane obećava još zabave i uživanja svim osjetilima 23. studenog u City Centeru one Split. Očekuje se kako će nakon posljednjeg dana gastro događaja sezone ukupna posjećenost doseći brojku od 200.000 posjetitelja.

Program posljednjeg dana Tjedna Dobre hrane, koji obara rekorde posjećenosti, i ove nedjelje oduševit će svoje posjetitelje degustacijama ukusnih delicija, kulinarskim radionicama i sajmom velikih i malih proizvođača na kojem će svatko zasigurno pronaći nešto za sebe.

Posebno treba obratiti pozornost na besplatne radionice hrvatskih kulinarskih majstora. Najbolji domaći chefovi demonstrirat će umijeće pripreme gurmanskih burgera te otkriti tajne savršenog ribljeg menija. Podravkini chefovi Zoran Delić i Mišel Tokić pobrinut će se da naučite kako pripremiti čitavi nedjeljni ručak, od predjela do deserta, u samo 45 minuta, a Sanjin Braco i Hrvoje Zirojević iz Kadene najavljujugastronomsku mini-avanturu: radionicu u kojoj će spraviti tatar od jadranske tune u čipsu od krumpira, pljukance s kozicama i tartufom, poširano jaje aromatizirano s bijelim tartufom na kremi od kuhanog češnjaka i kokosa sa uljem vlasca i čipsom od pršuta te jelo iznenađenja.

Ovo je samo dio programa koji je oduševio desetke tisuća posjetitelja, otkrijte što vas sve očekuje 23. studenog u City Centeru one Split i uživajte u nezaboravnoj atmosferi posljednjeg dana najveće gastromanifestacije godine.

Pogledajte program na stranicama TDH

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 09:22