ZA PRAVE GEEKOVE

DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST MUŠKE MASTURBACIJE Ova igračka omogućit će vam seks s vašim iPadom!

Firma Fleshlight koja se specijalizirala za seksi igračke za muškarce, predstavila je svoj najnoviji proizvod. Fleshlight LaunchPAD vam omogućava da vodite ljubav sa svojim omiljenim gadgetom.

Uhvati li vas ikada osjećaj usamljenosti? Nalazite li se trenutačno u vezi na daljinu? Ili jednostavno želite svom iPadu pokazati koliko ga volite?

Ukoliko je vaš odgovor na jedno od postavljenih pitanja 'da', naletjeli ste na pravi članak.

Naime, firma Fleshlight koja se specijalizirala za seksi igračke za muškarce, predstavila je svoj najnoviji proizvod. Fleshlight LaunchPAD vam omogućava da vodite ljubav sa svojim omiljenim gadgetom.

Prema riječima samog proizvođača, korisnici će moći upariti iPad i Fleshlight te dobiti posve novu perspektivu masturbacije ili predigre i to sve dok uživaju u svojim omiljenim sadržajima na tabletu.

Riječ je zapravo o sintetičkoj vagini koja se pričvršćuje za iPad i omogućava veći užitak tijekom gledanja pornografije ili cyber-seksa s partnerom.

Ukoliko još niste uvjereni, možda će vam iskustvo samog korisnika ukazati na drugačije.

- Uzimam Launch Pad svaki put kad mi žena ode van grada. Sada bih volio da više putuje... Ovo je nevjerojatna stvar - rekao je zadovoljni korisnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 23:40