SVE JE BESPLATNO

'BITNO JE DA SE ZOVE KAO BIVŠA' Mladić pronašao curu s kojom će proputovati svijet

 Facebook

Mladić iz Toronta koji je napunio novinske stupce prošlog mjeseca kada je nudio besplatni put oko svijeta djevojci koja ima isto ime kao njegova bivša, našao je onu pravu.

Naime, Jordan Axani (28) i njegova tadašnja djevojka Elizabeth Gallagher kupili su karte na put oko svijeta na velikom popustu još u svibnju, no njihova veza u međuvremenu je pukla, a on nije htio da njezina karta propadne.

Pošto ju nije mogao prenijeti na drugu osobu, a kada su kupovali karte nije bilo potrebno unijeti podatke s putovnice, Axani je shvatio da bi ju mogla iskoristiti bilo koja druga Kanađanka s istim imenom.

Axani je na društvenoj mreži Reddit objavio kako traži ženu s imenom Elizabeth Gallagher kako bi s njom mogao proputovati svijet. Otada je primio tisuće mailova, među kojima je bilo čak 18 žena koje su se stvarno zvale Elizabeth Gallaghers i imale su kanadsku putovnicu, a potom je odlučio: njegova suputnica bit će 23-godišnja studentica Elizabeth Quinn Gallagher.

- Bit će sjajno - rekao je Axani.

'Nova' Elizabeth Gallagher isprva je mislila kako je suluda ideja poći na put s mladićem čija se bivša zove isto kao i ona sama, no razuvjerila se nakon što je s Axanijem provela sate i sate razgovarajući preko telefona.

- Malo je bilo čudno na početku, no kako vrijeme odmiče, sve mi se više čini manje čudo i sve više genijalno - kazala je.

Iako, Elizabeth već ima dečka.

- U prilično sam ozbiljnoj vezi i ovo je zaista samo prijateljsko putovanje. S dečkom uskoro planiram kupiti kuću i imamo psa, stoga naglašavam da ne tražim ništa drugo - tvrdi Elizabeth te dodaje da njezin dečko nije oduševljen idejom.

- Razumije da sam oduvijek htjela putovati, no nije sretan što krećem na put pred Božić s nepoznatim dečkom - objašnjava.

Elizabeth i Axani na put će krenuti 21. prosinca iz New Yorka, pa nastaviti prema Milanu, Pragu, Parizu, Bangkoku i New Delhiju, a potom se vratiti u Toronto 12. siječnja.

Axani kaže kako će cijeli put dokumentirati te podijeliti na internetu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 04:39