JEZIVI DOGAĐAJI

BERMUDSKI TROKUT U ENGLESKOJ Stanovnici žive u strahu zbog opsjednutih automobila

 Screenshot:Youtube

Stanovnici gradića Summercourt u engleskom Cornwallu se boje da su njihovi automobili 'opsjednuti duhovima' jer se iz nepoznatih razloga sami zaključavaju i otključavaju. Ljudi u 'Summercourtskom trokutu' (kako su mediji prema 'Bermudskom trokutu' prozvali ovaj fenomen) su zbunjeni i u strahu.

Brave na vratima se najednom aktiviraju same od sebe, a jednom prilikom se na taj način u autu dijete našlo zarobljeno.

Jedna od stanovnica ovog grada je kazala kako su vlasnici automobila izmijenili baterije na daljinskom upravljaču za automobile, ali se problem unatoč tome pojavljuje i dalje. Neki stanovnici su se žalili da ne mogu zaključati automobil jer se u tom slučaju uvijek oglasi alarm. Vlasnici automobila iz Summercourta tvrde da na ove probleme nisu nailazili kad su vozila koristili u obližnjem Andoveru.

Stručnjak Mike Parris iz tvrtke koja se bavi automobilskom opremom kazao je da je najvjerojatniji uzrok ove pojave slučajno ometanje radio signalom i da to nije nešto što bi bilo nepoznato. Kazao je da je moguće uzrokovati takav problem napravama poput alarmskih sustava, vremenskih stanica i walkie-talkieja.

'Detektirati uzrok ovakvih pojava je izrazito teško', kazao je Parris, ostavivši stanovnike u Summercourtu bez pravog rješenja za njihov problem

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 20:40