HVALA ČITATELJIMA!

NOVI USPJEH PORTALA JUTARNJEG Prvi po ukupnoj posjećenosti, prvi po broju pregleda stranica među portalima

Portal Jutarnji.hr zauzeo je prvo mjesto po broju posjeta među svim hrvatskim web stranicama, potvrdili su rezultati nezavisnog istraživanja gemiusAudience za veljaču. 1,08 milijuna korisnika u prošlom nas je mjesecu posjetilo više od 25 milijuna puta.

Još jedan uspjeh portal Jutarnjeg zabilježio je po broju pregleda stranica (page views). Po prvi put probili smo se na drugo mjesto ljestvice stranica s najvećim brojem pregleda, odmah iza internetskog oglasnika, i tako postali prvi po broju pregleda među hrvatskim news portalima.

Veljača je inače, zbog manjeg broja dana, neformalni 'crni' mjesec kad su u pitanju internetske statistike, ali vjernost posjetitelja koji su prepoznali kvalitetu i ekskluzivnost sadržaja portala Jutarnji.hr donijeli su nam pomalo neočekivan uspjeh.

U narednim mjesecima radit ćemo na poboljšanju cijelog portala, kako sadržajno, tako i tehnički kako bi našim vjernim čitateljima boravak na portalu Jutarnjeg učinili još ugodnijim, informativnijim i zabavnijim.

Novinari i urednici portala Jutarnji.hr zahvaljuju se čitateljima na vjernosti i poručuju da će i dalje predano raditi kako bi ispunili sva njihova očekivanja i nastavili postavljati najviše standarde online novinarstva u Hrvatskoj.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 01:41