NOVI REZULTATI

KVALITETAN I EKSKLUZIVNI SADRŽAJ Jutarnji.hr: Portal s najvjernijom publikom u Hrvatskoj. HVALA VAM!

Novi rezultati gemiusAudience istraživanja još su jednom pokazali snagu portala jutarnji.hr. U travnju ga je posjetilo 1.252.523 jedinstvenih posjetitelja , koji čine više od 51,50% dosega do svih korisnika Interneta u Hrvatskoj.

Da posjetitelji prepoznaju kvalitetan sadržaj i konstantno mu se vraćaju pokazuju i broj posjeta te prikazi stranica portala – s najviše posjeta među svim portalima (gotovo 24.600.000), odnosno 1.515.000 više od prvog konkurenta, jutarnji.hr definitivno ima najvjernije posjetitelje u Hrvatskoj . Njima je sadržaj portala jutarnji.hr prikazan čak 102.259.669 puta što je ujedno i najveća brojka među svim news portalima .

Zanimljivo je dodati i da se kod publike portala jutarnji.hr jasno vidi prihvaćanje svjetskih trendova, odnosno povećana konzumacija vijesti putem mobilnih uređaja pa su tako među portalima sličnog sadržaja posjetitelji najviše vremena putem mobitela proveli upravo na jutarnji.hr, točnije 696.695 sati!

Na kvalitetnom i ekskluzivnom sadržaju jutarnji.hr nastavlja graditi bazu svojih posjetitelja, stoga redakcija portala ovim putem želi dobrodošlicu svim novim korisnicima, a postojećima zahvaljuje na vjernosti! Zbog vas se trudimo biti još bolji te iz dana u dan podizati standarde online novinarstva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 03:54