ONI SE SVI SLAŽU

SRELI SU SE U CRKVI U KOJOJ JE PASTOR, A DOBIO JE I BLAGOSLOV SVOJE ŽENE Oženio trudnu curu tinejdžerku

60-godišnji američki pastor Thom Miller nedavno se oženio za svoju trudnu djevojku tinejdžerku i to uz blagoslov prve supruge - 44-godišnje Belinde koja iz prvog braka ima sedmero djece.
 Screenshot YouTube

Nakon što je u zatvoru proveo sedam godina zbog uboda nožem u barskoj svađi, Miller je odlučio preokrenuti život, pročitao Bibliju i postao veliki vjernik. Ujedno je shvatio da mu poligamija može obogatiti život.

Poligamija u njihovoj (još uvijek) maloj zajednici nije tabu. Štoviše, Belinda i Thom iz Mansfielda u Ohiju već su nekoliko puta razgovarali o tome da bi na koncu odlučili u vezu uključiti i 19-godišnju Rebu Kerfootrubu.

S Rebom se par nedavno susreo u crkvi u kojoj volontiraju, a ona je ubrzo nakon toga uselila k njima. ‘Željela sam još više od svoje obitelji. Još jedna žena u kući apsolutno upotpunjuje našu obitelj, a osim toga imam osjećaj kao da sestra živi sa mnom’, rekla je Belinda.

Vjenčali su se u istoj crkvi, sedam godina nakon što je ondje Thom sklopio brak s Belindom, no Miller se sad bori da mu brak prizna i država pozivajući se na pravo homoseksualaca. ‘Nemam problem s homoseksualcima, ali mislim da je pogrešno što država sad priznaje njihov brak, a moj drugi brak ne. Ovo je Amerika i moje žene i ja imamo pravo živjeti kako god želimo dok god nikome ne nanosimo štetu ili bol’, rekao je za Independent.

Svi troje smatraju da Biblija podržava poligamiju, a bebu će odgajati svi troje kao obitelj. Miller je također objasnio da spavaću sobu dijeli samo s jednom suprugom naizmjence, prema dogovoru.

U Sjedinjenim je Državama sve više zagovornika poligamije i onih koji se bore da i država prizna njihove brakove.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 15:43