ISTINITA PRIČA

TAMNA STRANA POLIGAMIJE 'Partner i ja smo pronašli djevojku iz snova. Ali onda se dogodilo nešto što nismo mogli niti zamisliti'

U anonimnoj priči, Amerikanka je podijelila svoje iskustvo poligamnog odnosa i spomenula probleme o kojima mnogi na početku ne razmišljaju.
 YouTube

Moj partner i ja smo jedni od rijetkih parova koje poznajemo, a koji su u poligamnoj vezi. Na početku smo uživali u zasebnim avanturama, međutim u jednom trenutku zaključili smo kako bismo uistinu htjeli pronaći simpatičnu, zrelu, samopouzdanu i vatrenu 'djevojku iz susjedstva' koja će uživati u seksu u troje.

Prošle su godine, a nikoga nismo uspjeli pronaći, sve dok jednom prilikom nismo naletjeli na staru prijateljicu Karu koju godinama nismo vidjeli i koja je u međuvremenu prekinula sa svojim dečkom. Imala je blijedu kožu i crvenkastu kosu. Bila je oličenje onoga što smo tražili.

Da je riječ o pravoj stvari, shvatili smo kada me je za vrijeme tuluma pčela grliti i zavodljivo plesati, istovremeno ne skidajući pogled s mog partnera. Sljedeći dan poslala je poruku oboma: 'Bilo mi je jako lijepo u vašem društvu sinoć. Htjela bih vas oboje uskoro vidjeti'.

Bili smo u šoku, ali oduševljeni njenom porukom i jedva smo čekali sljedeći susret. Dogovorili smo se za spoj na tulumu zajedničke prijateljice. Bilo je potrebno samo nekoliko sati i već smo svi troje uživali u izmjenjivanju nježnosti.

Jedva smo stigli do sobe, kada smo bez ikakvih kočnica i ograničenja u glavi počeli istraživati jedni druge.

Nakon toga, moj partner i ja htjeli smo još takvih susreta. Bilo je čarobno, baš kako smo se i nadali. Zajedno smo išli na tulum, piknike, večere, druženja, kino... Radili smo sve kao i drugi parovi - samo u troje.

Posebno nam se svidjelo kako je imala poštovanja prema nama i uvijek bi nam dopustila da diktiramo pravila igra, ali se istovremeno trudila ih još malo pomicati.

U ne-monogamnom svijetu postoji poseban izraz za treću osobu - jednorog. zašto jednorog, pitate se? Zato jer je rijetka, lijepa i teško ju je pronaći. A ako ju uhvatite, u vezu će unijeti dašak prave čarolije.

S vremenom smo se jako zbližili. Kara nas je upoznala sa svojom sestrom, a mi smo nju počeli nazivati našom djevojkom. Kad me je partner zaprosio,ona je bila uz mene i silno sam željela da mi bude kuma.

S vremenom naš odnos je rastao i morala sam joj priznati da je volim, no tada je sve postalo mnogo kompliciranije.

Odjednom, Kara je počela ići na tulume bez nas, ili kada bi išla s nama - redovito si je pronalazila muškarca s kojim je sate provodila u WC-u. Oni su bili ništ' koristi, nisu je zaslužili, a nas je ignorirala.

I partner i ja smo bili shrvani, povrijeđeni. Imali smo osjećaj kao da nas vara. Pitali smo se je li problem u nama, je li se koji puta osjećala izostavljenom pa je zato krenula za drugim muškarcima?

Mnogo smo razgovarali i na kraju zaključili da je vrijeme za prekid. Nakon deset mjeseci smo prekinuli s našom djevojkom.

Iako mi je bilo jako žao, smatram kako je tih deset mjeseci bio najljepši period u mom životu i ne bih ga mijenjala ni za što. Ali nikad se ne bismo nadali da ćemo se toliko zaljubiti i u konačnici patiti...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 16:14