VELIKO SRCE

POTPUNOM STRANCU DAROVALA JE ŽIVOT Konobarica gostu kojeg je jedva poznavala donirala bubreg: 'Moja baka je umrla od zatajenja bubrega...'

 Instagram

Mariana Tolentino dobila je potrebu priskočiti u pomoć američkom ratnom veteranu Donu Thomasu nakon što je čula da traži donora za transplantaciju bubrega, piše The Sun .

Možda ova priča ne bi bila toliko neobična da Mariana nije konobarica poznatog lanca restorana Hooters, a Don gost kojeg je jedva poznavala.

Instagram

Don je od problema s bubrezima počeo patiti nekoliko godina nakon što mu je supruga preminula od raka dojke, a Marianina baka je preminula od zatajenja bubrega.

Baki nije mogla pomoći, no zato je odlučila pomoći Donu.

U Hootersu u Roswellu u saveznoj državi Georgiji Don je bio redoviti gost, a kada je odlučila učiniti ovu veliku stvar, Mariana je u restoranu radila samo tri mjeseca.

Transplantacija je prošla odlično, a s Donom je i dalje u kontaktu.

Instagram

Prošli je tjedan na Instagramu podijelila njihovu zajedničku fotografiju. Prošlo je mjesec dana otkako su se zajedno vidjeli, a pošto je Mariana promijenila radno mjesto, rjeđe se druže jer je Donu predaleko voziti.

- Hvala Bogu na telefonu jer, iako se ne vidimo, barem se čujemo. Ne mogu vjerovati kroz što smo zapravo prošli. Čini mi se kao da je transplantacija bila jučer - napisala je ova djevojka pored fotografije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:14