PUTOVANJE ZA RAJU

O OVOME STE DOSAD MOGLI SAMO SANJATI: TURNEJA OD 360° Zavirite u neka od najluksuznijih mjesta na svijetu, kao da ste tamo...

 fourseasons.com

Oduvijek ste željeli pogledati na New York iz luksuznog penthousea, letjeti u avionu u kojem sobe koštaju gotovo 150.000 kuna ili se pak opustiti na palubi golemog kruzera? Sada možete učiniti sve tri stvari, bez obzira na to što za to nemate novaca - i to u samo par klikova mišem.

Naime, neki od najekstravagantnijih smještaja na svijetu nude virtualnu turneju od 360 stupnjeva: tako možete zaviriti u airbus Singapore Airlinesa A380, sobu na Queen Mary 2, luksuznom prekooceanskom brodu, te u Ty Warner Penthouse na 52. katu hotela Four Seasonsu New Yorku u kojem noćenje košta vrtoglavih 50.000 dolara.

Svaki od ovih prostora snimljen je Matterport Pro 3D kamerom Associated Pressa, a gledatelji mogu 'štetati' kroz sobe i osobno istražiti svaki kutak ovih luksuznih lokacija.

Iskustva su toliko stvarna da nećete ni osjetiti da sjedite za vašim računalom. Putovanja za one s praznim džepovima nikad dosad nisu bila tako glamurozna.

Kliknite OVDJE kako biste uskočili u skupocjeni apartman, kruzer ili avion.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. rujan 2024 19:28