NOVI BLOCKBUSTER

VIDEO: BATMAN PROTIV SUPERMANA Pogledajte trailer za dugo iščekivani hit: Hoće li se Vitez tame znati suprotstaviti polubogu s Kriptona?

 Screenshot YouTube

U punom jeku međunarodne stripovske konvencije Comic Con koja se svake godine održava u San Diegu, Warner Bros., studio koji stoji iza filma Batman v Superman: Dawn of Justice odlučio je srušiti internet i povećati već ionako golemo iščekivanje za nastavak filma Man of Steel puštanjem u javnost novog trailera za njih trenutno najvažniji filmski projekt.

Priča se nastavlja nakon događaja iz filma i pronalazimo Supermana u nezavidnoj poziciji da se mora braniti što je, prema njegovom uvjerenju, pomogao Zemljanima u obrani od Kriptonaca predvođenih generalom Zodom. Kako samo ime filma sugerira, trailer u prvi plan razvoj sukoba Supermana i još jednog moralno dvojbenog zaštitnika potlačenih, Batmana.

Redatelj filma Zack Snyder u traileru daje naznake da film neće biti lišen društvenog komentara te se tako već na samom početku Supermana čvrsto uokviruje kao stranca nepoznatih motiva i neograničene moći koji djeluje u skladu sa svojim principima. No, nije Superman jedini koji ima probleme. Clark Kent, Supermanov alter ego namjerio se na Batmana, Viteza tame čije aktivnosti postaju sve brutalnije i sve vidljivije.

U Batman v Superman: Dawn of Justice također se pojavljuju i likovi koji su ovdje na duge staze, a to su vješti manipulator skrivenih motiva Lex Luthor i enigmatska Wonder Woman, čija se uloga u filmu tek treba vidjeti, no u traileru je se može vidjeti u akciji i ravnopravnu dečkima iz DC-ovog svemira.

Henry Cavill kao Superman i Clark Kent te Ben Affleck kao Batman i Bruce Wayne predvode ovaj filmski spektakl, dok ćemo u epizodnim ulogama moći vidjeti Amy Adams ( American Hustle), Jessea Eisenberga ( The Social Network), Gal Gadot ( Fast & Furious 6), Lawrencea Fishburnea ( The Matrix) i mnoge druge.

Batman v Superman: Dawn of Justice doći će u kina 25. ožujka 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 02:04