STIGAO TRAILER

VIDEO: SUKOB DVOJICE SUPERJUNAKA Objavljen trailer filma 'Batman v Superman'. A pojavljuje se i Wonder Woman!

 YouTube
Superman je skinuo Batmanu masku s lica, što dosada nitko nije uspio

Kako izgleda kada se sukobe Batman i Superman i pokažu svoju mračnu stranu? U sukobu epskog razmjera! A pritom Batman za Supermana misli da je zao i opasan izvanzemaljac, dok je za Supermana Batman mračni frik koji ga želi uništiti. Budući da mnogi željno očekuju vidjeti kako će završiti sukob dvojice superheroja, ne čudi pomama koja je zavladala za novim trailerom filma “Batman v Superman: Dawn od Justice”, puštenim u srijedu navečer. I još se kao šlag na torti na kraju pojavi Wonder Woman!

Riječ je visokobudžetnom uprizorenju kultnog istoimenog stripa. Redatelj novog blockbustera je Zuck Snyder, dok je Batman glumac Ben Affleck, koji je, unatoč prijašnjim raspravama fanova, sudeći prema ovom traileru, dobro sjeo u ulogu. Supermana i dalje glumi Henry Cavill. No, zašto je uopće Batman tako ljutit na Supermana?

Želi ga uništiti jer je Superman u jednoj bitki uništio jednu zgradu u kojoj je poginuo Batmanov prijatelj. Također, Superman je skinuo Batmanu masku s lica, što dosada nitko nije uspio. Pritom je Superman sav u supermoćima, a Batman ipak čovjek s moćnim pomagalima.

No, hoće li sukob završiti prijateljstvom, tim više što se u filmu pojavljuje i mlađahan Lex Luther, vidjet ćemo kada izađe i film, krajem ožujka iduće godine. "Bruce Wayne susreće Clarka Kenta. Ha! Sviđa mi se!", smijulji se Lex Luther u traileru, dok se superheroji drže na nišanu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. rujan 2024 16:35