JAMIE MCCARTHY GETTY IMAGES FOR NETFLIX
"Nitko ovo ne želi"

Potvrđena druga sezona hit Netflixove serije: Oni su Eden i Cruz novog doba, a njihov stvarni ljubavni život potpuno je netipičan

Svi su ludi za ljubavnim parom iz trenutačno najgledanije serije na Netflixu "Nitko ovo ne želi", a mi donosimo priču o tome koga u stvarnom životu vole Kristen Bell i Adam Brody, glumci koji žive mirno i za holivudske standarde - posve netipično.

Svi su ludi za ljubavnim parom iz trenutačno najgledanije serije na Netflixu "Nitko ovo ne želi", a mi donosimo priču o tome koga u stvarnom životu vole Kristen Bell i Adam Brody, glumci koji žive mirno i za holivudske standarde - posve netipično.

Cijeli svijet priča o ljubavnoj vezi rabina i voditeljice podcasta o seksu koji se unatoč dijametralno suprotnim životnim stavovima i vrijednostima upuštaju u ljubavnu vezu. Ona je Kristen Bell (44), on Adam Brody (44), a spojila ih trenutačno najgledanija Netflixova serija naziva "Nitko ovo ne želi" inspirirana istinitom pričom koja će, na zadovoljstvo fanova, dobiti i drugu sezonu. Simpatičan naslov u jednoj rečenici sažima sve ono što njih dvoje, unatoč snažnoj kemiji, u toj vezi prolaze, a osim vlastitih nepremostivih prepreka, na leđima nose i teret obitelji koje zabadaju nos u sve što stignu. Glumački par idealan je izbor autorice Erin Foster jer osim što su savršeno kliknuli, i u stvarnom životu Bell i Brody vode inspirativne živote. Uz to, znaju se još od filma "Some Girl(s)" koji su zajedno snimali sada već davne 2013.

image

SOME GIRL(S) snimali su 2013.godine

EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA EVERETT COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Kristen Bell i njezin suprug, pet godina stariji Dax Shepard, jedan su od omiljenijih holivudskih parova, a simpatije su zaslužili zbog svoje otvorenosti o izazovima s kojima se suočavaju u braku i roditeljstvu. Upoznali su se 2007. na rođendanu zajedničkih prijatelja, no Kristen u početku nije osjetila nikakvu iskru prema Shepardu. U intervjuu za Today show 2019. Bell je izjavila: "Jedino čega se sjećam je da je beskrajno puno pričao." Ipak mu je dala priliku dva tjedna kasnije i zajedno su otišli na hokejašku utakmicu Detroit Red Wingsa. Njihova veza nije tekla glatko od samog početka jer Shepard na nju nije bio spreman objasnivši Kristen da želi izlaziti i s drugim ženama, zbog čega su se razišli nakon samo tri mjeseca. Ubrzo se, doduše, predomislio. Zajedno su glumili u romantičnoj komediji "Ludi provod u Rimu" 2009., a nakon snimanja filma u Italiji, Shepard ju je zaprosio. Par se odlučio solidarizirati s manjinom i pričekati s vjenčanjem dok se u Kaliforniji ne legaliziraju istospolni brakovi. Kada je "Prijedlog 8" koji je branio gay brakove poništen u lipnju 2013., Bell je na Twitteru zaprosila Sheparda, napisavši: "@daxshepard1 hoćeš li se udati za mene? Xo #jednakostbraka #ljubavjeljubav". Par se konačno vjenčao 17. listopada 2013. u matičnom uredu u Beverly Hillsu, skromno i intimno, bez velikog slavlja i skupih haljina.

image

Kristen Bell i Dax Shepard

VALERIE MACON AFP

"Željeli smo najopušteniji mogući dan. Družili smo se, pojeli sendviče i nazvali to našim svadbenim brunchom" opisala je Kristen svadbeni dan. Iste godine dobili su prvu kćer Lincoln, a u prosincu 2014. stigla je druga kći Delta. Javnost su osvojili svojom neposrednošću kada su progovorili o teškom periodu s kojim su se suočili, od nesuglasica do njegovih problema s ovisnošću o drogi i alkoholu.

image

Kristen Bell

TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA TERMA,SL/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA

"Sve što sam radio bilo je zastrašujuće za Kristen i teško joj je bilo povjerovati da ću ikada moći ostati u braku, biti monogaman i biti otac" rekao je u intervjuu za Playboy 2012. Njegova supruga javno je priznala da je s djecom razgovara o drogama i činjenici da je njihov tata bio ovisnik u oporavku te da u njihovom domu nema tabu tema.

image

NOBODY WANTS THIS

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

"Mrzim riječ tabu. Naša djeca sve znaju, a razgovaramo i o seksu" izjavila je. Redovito pohađaju bračnu terapiju i otvoreno govore o svojim neslaganjima i svađama. U intervjuu za video podcast "Life Is Short with Justin Long", Bell je opisala jednu od njihovih žestokih svađa: "Nedavno smo imali prilično nevjerojatnu svađu, vikali smo iz sveg glasa. Bilo je to o stvarima oko kuće za koje sam osjećala da mi treba pomoć." Ipak, kada je njezin suprug 2020. doživio relaps nakon što je 16 godina bio trijezan, Bell je stala uz njega, pružajući mu bezuvjetnu podršku tijekom njegovog oporavka. U epizodi svog podcasta "Armchair Expert", Shepard je pohvalio Bell za njezinu reakciju na njegov relaps, rekavši: "Bila je nevjerojatna. Bila je tako nesebična." Unatoč njihovim usponima i padovima, Bell je najjasnije rezimirala njihov odnos jednom izjavom: "Moj muž mi svakodnevno drži um i srce otvorenim i tjera me naprijed, jer je izazivač. Ne slažemo se oko 99 posto stvari na zemlji, što je jednostavno zabavno i zanimljivo."

image

NOBODY WANTS THIS

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Ne samo glumačkim talentom već i svojom romantičnom vezom u stvarnom životu simpatije publike osvajaju supružnici Adam Brody (44) i Leighton Meester (38). Njega su proslavile uloge u serijama "Gilmorice" i "The O.C." početkom milenija, dok je ona briljirala kao zločesta bogata tinejdžerica u "Tračerici". Njihov prvi susret dogodio se sredinom 2000-ih, a potom 2011. na setu filma "The Oranges", no tek dvije godine kasnije su se upustili u ljubavnu vezu.

image

Adam Brody i Leighton Meester

ALBERT L. ORTEGA GETTY IMAGES

"Bio sam očaran odmah. I bio sam, znate, očaran dugo vremena" rekao je svojedobno Brody, koji se u vezu s današnjom suprugom upustio početkom 2013. Iste godine su se zaručili, a malo intimno vjenčanje s obitelji i prijateljima održalo se godinu kasnije pored oceana u Sjevernoj Kaliforniji.

"Imamo normalan odnos sa svim dobrim i teškim stvarima. Jednostavno se potrudimo da funkcionira. Super smo, i mislim da prepoznajemo koliko smo sretni jedno s drugim" izjavila je Leighton, svjesna što znači mir koji je pronašla u novoj obitelji. Naime, rođena je dok je njezina majka služila kaznu u zatvoru zbog krijumčarenja droge. Nakon što je rodila, majka je dobila dozvolu da ostane s njom tri mjeseca kako bi je dojila te je bila smještena u rehabilitacijski centar unutar zatvorskog sustava. No, po isteku tog razdoblja, vratili su je u zatvor, a brigu o djevojčici preuzela je baka. S majkom nikada nije uspjela stvoriti odnos u kojem bi pronašla mir, stoga ne čudi da onaj koji je stvorila sa suprugom, kćeri i sinom čuva samo za sebe.

image

Adam Brody

THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

"Sve je tako intimno i privatno. To je nešto što zapravo nikada ne bih mogla opisati riječima. Imati djecu emocionalno je putovanje i svakako me natjeralo da razmislim o vlastitom odgoju i djetinjstvu. Želim im dati sve ono što nikada nisam imala dok sam odrastala, ali istovremeno biti iskrena i otvorena o tome koliko bismo trebali biti zahvalni za sve što imamo. Roditeljstvo je neizbježno promijenilo moju karijeru i o tome smo mnogo razgovarali. Ne bih ništa promijenila i ponosna sam na to kakva sam majka. Ali također osjećam da sam otvorena za puno sumnje u sebe i brigu" komentirala je glumica koja je, unatoč profesiji koju je odabrala, veći introvert od supruga.

"Njoj je privatnost mnogo važnija nego meni. Ne tražimo publicitet, ali ako sjedim pored vas u podzemnoj željeznici, reći ću vam sve o sebi. Mi smo kućni tipovi. Ne idemo na puno stvari na koje bismo možda mogli i ne tražimo promociju na taj način", rekao je. Osim među svoja četiri zida, savršeno funkcioniraju i pred kamerama. Zajedno su se pojavili u filmovima "The Oranges" i "Life Partners", a Brody je gostovao u nekoliko epizoda Meesterine serije "Single Parents".

"On je moj najbolji prijatelj. Želim raditi s njim na svemu i mislim da je najbolji u svemu", izjavila je Meester.

Linker
19. listopad 2024 10:23