Simon Tikhman i Erin Foster

 CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA CHARLEY GALLAY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Životna priča

Obiteljska priča Erin Foster, autorice "Nitko ovo ne želi" zanimljivija je od one u seriji i povezana je s Gigi i Bellom Hadid

Od Kate Middleton, preko sestara Hadid do epske ljubavne priče i zanimljivih strasti... baš puno zanimljivosti obilježilo je život sada već poznate scenaristice i producentice.

Od Kate Middleton, preko sestara Hadid do epske ljubavne priče i zanimljivih strasti... baš puno zanimljivosti obilježilo je život sada već poznate scenaristice i producentice.

Netflixova room-com serija "Nitko ovo ne želi" već neko vrijeme plijeni pažnju, ali i priča njezine autorice Erin Foster dostojna je u najmanju ruku još jedne uzbudljive ekranizacije.

Pored toga da se romantična veza Joanne i Noe (Kristen Bell i Adam Brody) u seriji temelji na njezinom ljubavnom iskustvu, scenaristica dijeli obiteljsko stablo sa slavnom Bellom i Gigi Hadid. Sa svojom sestrom Erin je pokrenula modnu liniju, a kada bi imala priliku zamijeniti svoj život s jednom slavnom osobom, odabrala bi Kate Middleton. Popodneva zato ova proslavljena scenaristica ne voli provoditi nimalo kraljevski – tek s čašom vina u ruci gledajući omiljenu seriju!

Otkrili smo i brojne zanimljivosti vezane za život ove svestrane 42-godišnje Amerikanke.

Bogata karijera i izlet u modne vode

U svojim 20-im godinama Erin se i sama okušala na malim ekranima. Glumila je u pet epizoda serije ‘‘The O.C.‘‘, a zatim je 2012. godine napravila zaokret u karijeri kao suradnica na scenariju NBC-jeve serije ‘The New Normal‘. Sa svojom sestrom Sarom stoji iza televizijske parodije ‘‘Barely Famous na VH1, a zatim je 2022. napisala scenarij za film "Daddy Issues" te u istome zaigrala uz slavnog Dona Johnsona. Međutim, film nije prošao zapaženo kod publike.

Sa svojim sestrom ponovo je udružila kreativne snage u lansiranju modne linije Favourite Daughter. ‘‘Radi se o liniji jednostavnih, šik i udobnih komada trapera i konfekcije za osobni i jedinstveni stil‘‘, stoji na službenim stranicama modnog branda.

Brak koji je počeo s uhođenjem na Instagramu

Erin je s 35 godina upoznala svog supruga Simona Tikhmana. Kako piše Los Angeles Time, veza ovog para koja je inspirirala samu scenaristicu da napiše podložak za seriju ‘Nitko ovo ne želi‘, počela je ni manje, ni više nego uhođenjem Simona na Instagramu. Erininu pažnju zaokupile su Simonove fotografije iz teretane, a on je kasnije priznao da je čekao čak dva dana prije nego što je prihvatio Erin zahtjev za prijateljstvo.

Simon nije rabin kao što sugerira serija, već sin židovskih ruskih emigranata, a Erin se iz poštovanja prema njegovoj obitelji preobratila na židovstvo. ‘‘Morao sam oženiti Židovku‘, izjavio je Simon, a prenosi LA Times.

Ostalo je prošlost - njihova priča inspirirala je Erin da napiše super uspješnu seriju. Serija se originalno trebala zvati "Šiksa" (što je poprilično omalovažavajući naziv za žene plave kose koje nisu židovske vjere), a oživjela je tek kada je Steve Leviatan, autor serije "Moderna obitelj" upleo svoje vješte prste u scenarij.

Zanimljivo obiteljsko stablo

Publici je i manje poznato da je Erin dijeli obiteljsko stablo s Gigi i Bellom Hadid, Brodyjem Jennerom i Katharine McPhee i to preko svog oca Davida Fostera koji je još bio u braku s Yolandom Hadid, mamom slavnih manekenki te s Lindom Thompson koja ima sina Brodyja Jennera. Zanimljivo, glazbeni producent David Foster bio je u braku pet puta i ima šestero biološke djece.

Osim toga Erin je magazinu priznala kako ne može živjeti bez vina, a kada bi bez grižnje svijesti mogla jesti jednu namirnicu izabrala bi hranu s glutenom!

Iako je uživala u razdoblju dok je bila single i obožavala jutarnju rutinu ispijanja kave, Erin je danas zadovoljna supruga i mama djevojčice koje dobila u braku sa Simonom. Svog supruga smatra muzom te naglašava kako je serija "Nitko ovo ne želi" svojevrsno ljubavno pismo posvećeno upravo njemu.

Linker
19. listopad 2024 04:18