Kristen Bell i Justine Lupe glume sestre u novoj Netflixovoj seriji ”Nobody wants this”

 ?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Nitko ovo ne želi

Tko je "sestra luzerica" u hitu "Nitko ovo ne želi"? Za vrijeme snimanja je bila trudna, a gledali ste je u sjajnim projektima

Justine Lupe u novoj Netflixovoj uspješnici sjajno igra Morgan, a već se etablirala ulogama u serijama "Nasljeđe" i "Mr. Mercedes".

Justine Lupe u novoj Netflixovoj uspješnici sjajno igra Morgan, a već se etablirala ulogama u serijama "Nasljeđe" i "Mr. Mercedes".

Justine Lupe daleko je od novog imena na sceni. Američka glumica se već nekoliko godina nalazi na malim i velikim ekranima, od serija "Nasljeđe", "Mr. Mercedes" i "The Marvelous Mrs. Maisel" do filmova poput "Najsretnija djevojka na svijetu". Očarala nas je svojim vrckavim karakterom u novoj Netflixovoj romantičnoj komediji "Nitko ovo ne želi", gdje igra jednu od glavnih uloga uz Kristen Bell i Adama Brodyja.

image

Justine Lupe i Alan Ruck u seriji "Nasljeđe"

?HBO/COURTESY EVERETT COLLECTION

Nova Netflixova serija je već u prvih par dana emitiranja postala pravi hit i idealan za sve ljubitelje klasičnih romantičnih komedija koje su lagane i ugodne za gledanje. Lupe u seriji igra Morgan, sestru glavnog lika Joanne (Kristen Bell) s kojom već neko vrijeme vodi podcast o seksu i vezama.

image

Kristen Bell, Stephanie Faracy i Justine Lupe u novoj seriji na Netflixu "Nobody wants this"

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Zanimljivo je da je Justine provela prvih pet mjeseci trudnoće upravo na setu ove serije, a prilikom najave serije se na svojim društvenim mrežama zahvalila svima koji su sudjelovali na snimanju, posebno jer su joj pomogli za vrijeme trudnoće. "Bilo mi je jako zabavno raditi ovu seriju, a posebno sam se zabavila s Morgan. Nadam se da ćete se i vi zabaviti", naglasila je u objavi. Ipak, tko je otac njezina djeteta i s kim je glumica u vezi, nije poznato.

Glumica je prije 35 godina rođena u New Yorku, u mladosti se preselila u planinski gradić Bailey u Coloradu, da bi se obitelj konačno smjestila u Mile High Cityju, gdje je njezin otac radio u Muzeju umjetnosti u Denveru. Veći dio djetinjstva provela je gledajući filmove i igrajući se sa svojim mlađim bratom Colinom. Često su znali izvoditi različite skečeve ispred kamera, što je dovelo do toga da je Justine danas glumica, a Colin Lupe snimatelj.

“Bila sam potpuno opsjednuta glumom kao dijete. Nisam baš bila dobra ni u čemu drugom. Voljela sam čitati i pisati, ali sam bila užasna u sportu", rekla je nedavno za Boulder Weekly. Školovala se za glumicu od svoje jedanaeste godine, a kasnije je upisala privatnu školu Juilliard u New Yorku.

image

Justine Lupe u seriji "Mr. Mercedes"

Nakon što je diplomirala 2011., njezina karijera uzletjela je ulogama u filmovima poput one u filmu "Not Fade Away" Davida Chasea. Kasnije se etablirala u ulogama Wille Ferreyre u seriji "Nasljeđe" i Holly Gibney u seriji "Mr. Mercedes". Upravo je njezin rad na malim ekranima privukao pozornost kreatorice i spisateljice "Nitko ovo ne želi" Erin Foster, koja je smatrala da bi Lupe bila savršena za ulogu Morgan.

image

Elise Greene, Jackie Tohn, Kristen Bell i Justine Lupe u seriji "Nobody wants this"

?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

Iako je poznata samo kao Justine Lupe, njezino puno prezime je Justine Lupe-Schomp, a obitelj Schomp proslavila se u Denveru i prije nego što je serija "Nasljeđe" počela skupljati nominacije za Emmy i pohvale kritike. Njezina baka bila je Katherine "Kay" Schomp, "majka utemeljiteljica" Denverske škole umjetnosti i istaknuta osoba u Denverskom odboru za obrazovanje 70-ih i 80-ih godina.

image

Justine Lupe i Alan Ruck u seriji "Nasljeđe"

?HBO/COURTESY EVERETT COLLECTION
Linker
03. listopad 2024 05:40