"Naravno da sam svom timu i sebi na vrat natovario tonu posla, ali smo mišljenja da Gradska kavana mora biti prostor koji je maksimalno funkcionalan i s ponudom za svakog", poručio je.
Iako je njegov tapas bar Sol od svog otvaranja prošle godine prilično uspješan, domaći Chef Mate Janković najavio je skorašnje promjene u poslovanju.
"Bliži se godišnjica SOL tapas na hrvatski. Mogu reći da je godina iza nas bila puna izazova, ali i vrlo uspješna. Osim što ćemo je proslaviti gostovanjima i raznim programima, reorganizirat ćemo i poslovanje. Naša budućnost sada je dugoročno vezana uz prostor Gradske kavane čijim se potrebama moramo prilagoditi i ponudom. Želimo s hranom funkcionirati od njenog otvaranja do zatvaranja. Podijelit ćemo dan na tri dijela 8-11 /11-16/16-24", najavio je.
Potom je pojasnio kakve je promjene zamislio.
"Vraćamo doručak uz još nekoliko dodataka. Doručak ćemo servirati svaki dan osim nedjelje od 8 -11 h. Za ručak se dešava prava promjena. Otvaramo SOL bistro na hrvatski koji će raditi svaki dan osim nedjelje od 11 do 16 h. U ponudi će imati 10-ak jela koja će se svaki tjedan mijenjati. Koristit ćemo samo hrvatske namirnice i s njima kuhati bistro klasike naslonjene na našu tradiciju. Poseban naglasak stavljamo na subotnji ručak gdje ćemo u ponudi imati još jela. Želim kreativno mjesto koje za normalne novce nudi fin i brz ručak", dodao je.
Otkrio je da će SOL tapas na hrvatski raditi od 16 do 24 sata svaki dan osim nedjelje.
"O konceptu se manje- vise sve zna. Menu se mijenja jednom mjesečno, a inspiracija je bila i ostaje Hrvatska. Cijeli dan će u prostoru kavane u ponudi biti sendviči, tost, sirevi, naresci itd. Naravno da sam svom timu i sebi na vrat natovario TONU posla, ali smo mišljenja da Gradska kavana mora biti prostor koji je maksimalno funkcionalan i s ponudom za svakog. Trenutno smo u fazi pripreme svega, a i dio personala nam je na zasluženom godišnjem te čekamo njihov povratak da bi mogli krenuti dalje sa novitetima. Nadam se da ćemo biti spremni u prvoj polovici 2 mj. Možda najbolje i na samo Valentinovo kada je naša godišnjica", istaknuo je.
Na kraju je najavio da će objaviti datum početka ovakve vrste poslovanja.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....