UFC

White potvrdio da se radi na borbi Covingtona i Woodleya, otkrio tko je već potpisao ugovor

Covington vs. Woodley
 screenshot/YouTube
Borba Tyrona Woodleya i Colbyja Covingtona uskoro bi trebala biti dogovorena

Posljednjih dana traju medijska prepucavanja Colbyja Covingtona i Tyrona Woodleya, po pitanju njihove međusobne borbe. Sve je krenulo s objavom Colbyja Covingtona, koji je na društvene mreže postavio fotografiju ugovora za borbu 22. kolovoza, koji Woodley nije potpisao. Woodley je potvrdio kako nije prihvatio borbu na taj datum, no da se protiv Colbyja spreman boriti bilo kojeg datuma u rujnu ili listopadu.

Colby je na kraju otkrio da je spreman pričekati i da će se boriti onog datuma koji bivšem prvaku odgovara. Trenutno se čini kako se oko tog datuma samo moraju usuglasiti s UFC-om. Što se tiče njih tj. promocije, oni borbu imaju u planu, što je uostalom na druženju s medijima potvrdio sam Dana White.

"Planiramo tu borbu. Colby je potpisao ugovor. Čeka se još na Woodleya", rekao je White.

Nažalost, nije bilo daljnjih pitanja pa se ne zna je li White mislio da taj spomenuti datum koji Woodleyu ne odgovara ili se već počelo raditi na idućem. Kad god se borba održi, nema sumnje da će zaraditi veliku pažnju fanova koji već dugo žele vidjeti taj okršaj. Još od vremena dok je Woodley držao titulu prvaka, a Covington došao do privremene titule, koja mu je nedugo nakon toga oduzeta.

Linker
20. rujan 2024 17:45