UFC

Unatoč tome što se bori protiv njega u subotu, Ian Garry poručuje: ‘Borba protiv ‘Venoma‘ Pagea me i dalje ne zanima‘

Ian Garry

 Px Images/Alamy/Alamy/Profimedia
Okršaj između Garryja i Pagea će sigurno biti pravi rat na nogama, tako da jedva čekamo vidjeti ih u subotu

Dugo je Ian Machado Garry govorio kako ga meč protiv Michaela ‘‘Venoma‘‘ Pagea uopće ne zanima, no, ove subote se bori upravo protiv njega na UFC 303 priredbi. Rijetki su mislili da će meč uopće prihvatiti i da ćemo ovaj okršaj ikada gledati, no UFC se očigledno potrudio da ova sva borca sastavi.

Unatoč tome što je meč prihvatio i što se za svega nekoliko dana bori protiv njega, Garry je rekao kako i dalje nije zaniteresiran za borbu protiv ‘‘Venoma‘‘ Pagea. Međutim, rekao je da mu je cilj biti prvak svijeta te da je zato prihvatio:

‘‘Ni dalje me ne zanima taj meč. Nemam nikakav interes za njega. Ovako ja gledam na sve to; ja sam neporažen i pobijedio sam sve koje su stavili pred mene. Vjerujem da i ovoga puta mogu ući u kavez i da će moja ruka opet biti podignuta. To je moj posao. Kada ovakvo nešto učinim, činim to jer je moj cilj biti svjetski prvak‘‘, rekao je Garry u ‘‘The MMA Houru‘‘.

‘‘Gledam samo prema tipovima koji su iznad mene. Postoji šest ili sedam takvih. Tu je Burns, Shavkat, Della Maddalena. Tu su Colby, Usman, Belal, Edwards. Sve što sam do sada radio jest da sam pobjeđivao. Zaslužujem borbu protiv nekoga od njih‘‘, još je rekao.

Okršaj između Garryja i Pagea će sigurno biti pravi rat na nogama, tako da jedva čekamo vidjeti ih u subotu. Ukoliko dođe do još jedne pobjede, Garry će sigurno dobiti nekoga od imena koje je spomenuo, no prvo ipak mora pobijediti u subotu.

Linker
19. rujan 2024 00:02